.

.

Ciieeo 12шт Метални Куки s Тежкотоварни Закачалка За Дрехи, Метални Куки за закачалки за дрехи Подвесная Кука Закачалка За Кърпи Кука за украса на Различни Сребро за мо?

Ciieeo 12шт Метални Куки s Тежкотоварни Закачалка За Дрехи, Метални Куки за закачалки за дрехи Подвесная Кука Закачалка За Кърпи Кука

BGN 4.70
Налично
Налично за поръчка

ЗАКАЧАЛКИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Куката е направена на две малки глави, за да се предотврати повреда на вашите вещи.ЗАРЕДЕТЕ ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ - Изработени от неръждаема стомана, здрави и тежкотоварни.Метална закачалка-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.УНИВЕРСАЛНА ЗАКАЧАЛКА - спестява много място и запазва нещата си в ред.Идеална за употреба в банята, спалнята, кухнята.S-образни куки от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - идеални за съхранение на най-различни теми, такива като шапки, чадъри и хавлии.ЗАКАЧАЛКИ от НЕРЪЖДАЕМА СТОМАНА - Куката е направена на две малки глави, за да се предотврати повреда на вашите вещи.ЗАРЕДЕТЕ ЗАКАЧАЛКИ ЗА ДРЕХИ - Изработени от неръждаема стомана, здрави и тежкотоварни.Метална закачалка-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.УНИВЕРСАЛНА ЗАКАЧАЛКА - спестява много място и запазва нещата си в ред.Идеална за употреба в банята, спалнята, кухнята.S-образни куки от неръждаема стомана-Идеални за съхранение на най-различни теми, такива като шапки, чадъри и хавлии. Комплектът включва 12 х куки Характеристики -Размер : приблизително 7x2,8x0 Кука от неръждаема стомана. - Материал : Кука за баня от неръждаема стомана. - Цвят : сребрист. -Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.н. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока. искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодарим ви! - Куката е проектиран с две малки глави, за да се предотврати повреда на вашите вещи при подвешивании куки. - Подходящи за съхранение на най-различни теми, такива като шапки, чадъри, кърпи и т.н., Закачалка за кърпи. - Спестяване на много места и за поддържане на реда в статиите.Идеална за употреба в банята, спалнята, кухнята и т.н. на Куката за кърпи. - Е изработен от неръждаема стомана, издръжлив и сверхпрочный кука за дрехи, закачалки.Описание на продукта Куки от неръждаема стомана s За кърпи, четки и много други неща в банята и т.н. богат на функции закачалка Ви притеснява нестандартни куки с лоша адгезией, които лесно отваливаются?Искате да намерите куки, които могат трайно се задържи във времето?Този предмет ще бъде добър избор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория