.

.

Олизи® Стенни Куки на плажна тема, Закачалки за Кърпи, Шапки, Палта, Стенни Декорации в селски стил (Комплект от 2 сини анкери)

Олизи® Стенни Куки на плажна тема, Закачалки за Кърпи, Шапки, Палта, Стенни Декорации в селски стил (Комплект от 2 сини анкери)

BGN 0.33
Налично
Налично за поръчка

Материали : Древесноволокнистая плоча със средна плътност (MDF) + смола + метал.Селски стил в морски стил Шебби-шик се съчетава с всякакъв интериор.Закачалки с Веревочным диван в формата на морски звезди и раковини Ocean Elements.Всеки от тях е с размер прибл. 11,2 "* 6,9" * 1,2". Пратката включва : Монтиране на куката * 1 комплект.Материали : Древесноволокнистая плоча със средна плътност (MDF) + смола + метал.Селски стил в морски стил Шебби-шик се съчетава с всякакъв интериор.Закачалки с Веревочным диван в формата на морски звезди и раковини Ocean Elements.Всеки от тях е с размер прибл. 11,2 "* 6,9" * 1,2". Пратката включва : Монтиране на куката * 1 комплект.Доведете малко приморски колорит в своя дом с помощта на този комплект от 2 стенни закачалки в морски стил!2 декоративни стенни куката и придават на техните декора креативен вид, за да направи нашия дом по-жив.Те са идеални за закачане на палта, шапки, чанти, кърпи и други предмети.Куки с 2 места за закачане на вашите вещи и прекрасен морски дизайн за декорация на вашия дом - това е точно това, което ви трябва, за да придадат стил и място за съхранение във всяка стая.

Към свойства

Най-добри оферти в категория