.

.

Тежкотоварни мебелен лифт с 4 пътеки и лост, въртящ се на 360 ° колела Количка за преместване на мебели с Товароподемност 660 килограма, за да се движат мека мебел, шкаф?

Тежкотоварни мебелен лифт с 4 пътеки и лост, въртящ се на 360 ° колела Количка за преместване на мебели с Товароподемност 660 килограма,

BGN 13.86
Налично
Налично за поръчка

【Материал премиум-клас】 Инструмент за преместване на мебели, изработени от здрав ABS-пластмаса и стомана, устойчив на корозия, взрывозащищен и има висока носеща способност.Съдържание на пакета : Асансьор, превоз за мебели x 4. Побира и се движи товари с тегло до 400 кг / 880 паунда. 【Удобство】Асансьори за мебели често се използват за тежки мебели, само един човек може по-лесно преместване на мебели.Направете живота си на пълна красота, без усилие, безопасна и надеждна. 【Широко приложение】 Инструменти за преместване на мебели, подходящи за битови маси, легла, хладилник, на паркет, керамични плочки, перални машини и други тежки предмети.Не повреди пода. 【Начин за използване на】 Първо поставете подемни съоръжения в долната част на мебелите.Той използва принципа на ливъридж.Лесно можете да се вдигне една страна мебели; След това поставете макара под крак за мебели.Когато всички на крака на мебели ще бъдат оборудвани шкивами, ще можете лесно да ги преместите на ново място. 【Топло забележка】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието. 【Материал премиум-клас】 Инструмент за преместване на мебели, изработени от здрав ABS-пластмаса и стомана, устойчив на корозия, взрывозащищен и има висока носеща способност.Съдържание на пакета : Асансьор, превоз за мебели x 4. Побира и се движи товари с тегло до 400 кг / 880 паунда. 【Удобство】Асансьори за мебели често се използват за тежки мебели, само един човек може по-лесно преместване на мебели.Направете живота си на пълна красота, без усилие, безопасна и надеждна. 【Широко приложение】 Инструменти за преместване на мебели, подходящи за битови маси, легла, хладилник, на паркет, керамични плочки, перални машини и други тежки предмети.Не повреди пода. 【Начин за използване на】 Първо поставете подемни съоръжения в долната част на мебелите.Той използва принципа на ливъридж.Лесно можете да се вдигне една страна мебели; След това поставете макара под крак за мебели.Когато всички на крака на мебели ще бъдат оборудвани шкивами, ще можете лесно да ги преместите на ново място. 【Топло забележка】 Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, ние ще се погрижат за вас 24 часа в денонощието.Описание на продукта Материал : Высокоуглеродистая стомана, ABS-пластмаса.Цвят : Черен.Размери : Лост с колела : 34 см и дължина 8 см ширина.Удлинительный прът : 32,5 см (12,79 инча).Платформата на четири колела : 11 x 11 x 4,5 см (4,33 'x4.33'x1.77').Носеща способност на : не повече от 400 кг. общо тегло : 1,5 кг. Пакет включва : 1 пръчка. 1 удлинительный прът. 4 мебелни платформа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория