.

.

Набор от Чанти-Тоут с диамант Рисувани Направи си сам, Торби за Многократна употреба за пазаруване с Дръжка, Сгъваема Чанта за продукти, Тъканно Чанта-Тоут, Подаръц?

Набор от Чанти-Тоут с диамант Рисувани Направи си сам, Торби за Многократна употреба за пазаруване с Дръжка, Сгъваема Чанта за продукти,

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

платно.Подплата от полиестер.Само ръчно пране. ➤ Чанти за опазване на околната среда : Ако искате да създадете зеленото пространство за земята сам, моля, следвайте нашата глобална концепция за защита на околната среда, направи си САМ. 【Модерна чанта-тоут : Fashion life, нова дългогодишна чантата съчетава украса и практическа стойност, съчетава в себе си нашето съхранение, ръчен труд и рециклиране. ➤ Добра комбинация : тази чанта може да се комбинира с различни дрехи, като създава идеален образ за почивка и неповторим стил на обличане.Направете живота си по-светло. ➤ Комплексно : лек, преносим и издръжлив, може да се използва за чанти за книги, пазаруване, съхранение, пикници, пътувания, подаръци и други случаи, тя може да се използва повторно, и лесни за почистване. ➤ Най-добрият подарък : чанта-тоут с диамант рисувани за жени също могат да се използват като различни подаръци, като сувенири!Когато правите семейството си или на приятели подарък ръчна изработка, те ще бъдат приятно изненадани.Купете го, това е най-добрият избор.Спецификация : Продукт : Преносим модерна чанта Материал : платно Цвят : светло жълто Размер : 18x18 см / 7.09x7.09 "; дължина на дръжката : 12 см / 4,72 " Опаковката : найлонова торбичка брутното Тегло : 80 г Приложение : Лека, преносима и здрав, може да се използва, за да излезете на улицата, на работа, на училище Чанта-тоут за спот бормашини САМ Стъпки производство : 1. Отворете опаковката и проверете, в комплект ли инструменти за диамант., отм. 2. В зависимост от цветния код на диаманта от смола, изберете цвета на чинията, ако един и същ цвят наклеен за един път, скоростта може да се увеличи; 3. Намерете съответния цветен код на просверленной част на чантата-тоут и започвайте стик, докато той не е завършен; 4. След като приключите, за да даде диамант устойчивост, можете известно време леко натискате на алмазную част; предпазни Мерки при раскрашивании диаманта със собствените си ръце : 1. Обърнете се към предишните стъпки 2. Ако не знаете, какъв цвят да се използва, моля, консултирайте се с таблицата на цветя Забележка : Това е чанта с диаманти, със собствените си ръце, не е готова, трябва да направите това сами, просто залепете диаманти със собствените си ръце.Почистване ще намали вискозитета на лепилото, и просверленная детайл не може да бъде изчистена.

Към свойства

Item:
Portable fashion handbag
Material:
Canvas
Color:
Light Yellow
Size:
18x18cm/7.09x7.09''; handle length
Packaging:
PE bag
Gross weight:
80g
Application:
Lightweight, portable and durable, can be used to go out, go to work, go to school
DIY Spot Drill Tote Bag Making Steps:
1. Open the package and check whether the tools for diamond painting are complete; :
2. According to the resin diamond color code, choose a color on the plate, if the same color is pasted at one time, the speed can be increased; :
3. Find the corresponding color code on the drilled part of the tote bag, and start pasting until it is completed; :
4. After the completion, in order to make the diamond stable, you can lightly press the diamond part for a while; :
Precautions for DIY diamond Painting:
1. Refer to previous steps :
2. If you don't know what color to use, please refer to the color table :
Note:
This is a handbag with diy diamonds, not finished, you need to do it yourself, just DIY glue on the diamonds. :
Cleaning will reduce the viscosity of the glue, and the drilled part cannot be cleaned :

Най-добри оферти в категория