.

.

Разширено Средство От Хъркане, Лек за хъркането Срещу Лов, Лек за хъркането 2021, иликоновая Клипса Срещу Хъркане, Удобно хапчета за сън (4 броя)

Разширено Средство От Хъркане, Лек за хъркането Срещу Лов, Лек за хъркането 2021, иликоновая Клипса Срещу Хъркане, Удобно хапчета за

BGN 4.79
Налично
Налично за поръчка

【100% Задоволително обслужване】 4шт щипки за нос против хъркане, са с 4 отделни футлярами за съхранение, за да запазите вашето устройство за хъркането чист и по-дълготраен.Ако имате някакви проблеми, моля не се колебайте да се свържете с нас. 100% не съдържа бисфенол А и химикали използвани средства, който ви гарантира максимално безопасен и приятен сън. 【100% Задоволително обслужване】 4шт щипки за нос против хъркане, са с 4 отделни футлярами за съхранение, за да запазите вашето устройство за хъркането чист и по-дълготраен. 【Гъвкав и лесен за използване】 Лесно прониква в ноздрите, удобен в чорап и едва забележим.Изработен от действително нетоксичен пластмаса, нетоксичен и безвкусен.Липса на болка или вреда за носа може да се увеличи броят на вдишване на въздух по време на сън. 【Лесна употреба и използването на многократна употреба】 Тези магнитни щипки за нос може да се използва многоразово.

Към свойства

Най-добри оферти в категория