.

.

Хартия за Оригами Двустранно 8 Фигури, Квадратна хартия за Бродерия, детски Подарък, Обучителни Инструменти, Етерично Звездното Небе, 3D Зрителни, 5,5 см, 60 бр. (Цветно ?

Хартия за Оригами Двустранно 8 Фигури, Квадратна хартия за Бродерия, детски Подарък, Обучителни Инструменти, Етерично Звездното Небе,

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

Хартия за оригами не се скъса лесно, лесно сгъване и отделят, без да се загибания по краищата.Произведено в етерното стил, нека детето ви ще се почувства уникален и загадъчен. квадратна хартия с размер 5.5 инча широко използван за производство на сгъваеми занаяти, произведения на изкуството, занаяти собствените си ръце.Изработени от хартия за печат без дърво, всяка от които има идеална дебелина 0,1 вижте Двустранен печат осигурява 3 D-визуализация.Хартия за оригами не се скъса лесно, лесно сгъване и отделят, без да се загибания по краищата.Произведено в етерното стил, нека детето ви ще се почувства уникален и загадъчен. квадратна хартия с размер 5.5 инча широко използван за производство на сгъваеми занаяти, произведения на изкуството, занаяти собствените си ръце.Изработени от хартия за печат без дърво, всяка от които има идеална дебелина 0,1 вижте Двустранен печат осигурява 3 D-визуализация.Характеристики 8 стилове в комплект, различни ярки цветове, тази хартия за оригами, по-модна и привлекателен, лесно да маркирате.Правете това с децата, да се развие способността им за самостоятелна работа и да им помогне да се прави разлика цветове. Идеални за подаръци, бижута, художествени и занаятчийски проекти или като средство за обучение.Цвят на опаковката : същата, като тази на снимката Количество : 60 бр Размер : 5.5 "x 5,5" Забележка : Новата хартия ще има миризма, но това е безопасно.Моля, сложи двустранен хартия за оригами в сухо място.Може би има някои разлики от цвят се дължи на друг на екрана на дисплея.

Към свойства

Най-добри оферти в категория