.

.

Магнитен калъф за iPhone 14 Pro Max с поставка за краката, Съвместим с MagSafe [Защитно фолио за екрана] Сверхпрочная Ударопрочная защита на военно-клас [Твърда задния панел е ?

Магнитен калъф за iPhone 14 Pro Max с поставка за краката, Съвместим с MagSafe [Защитно фолио за екрана] Сверхпрочная Ударопрочная защита

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

Многослоен корпус със специална конструкция за защита, защита от падане, удари, надраскване.Просто трябва да поставите вашия i Phone на зарядното устройство, без да се отстранява за носене по време на зареждане.Конструкция от четири увеличените ъгли прави пълен размер здрав магнитен калъф за i Phone 14 Pro Max защитени от падане по военен стандарт. ?【Защита на обектива на фотоапарата и екрана】 Магнитен калъф-поставка за i Phone 14 Pro Max с выступом 2,5 мм и предпазва вашия фотоапарат.Уникален дизайн на външния вид ще ви телефон още по-забележителни.Съвместимост с калъф Mag Safe позволява напълно да защитите телефона си от повреди. Преди да инсталирате на телефона в калъфче първо разделете калъф, поставете телефона между 2 рамки от КОМПЮТЪР и най-накрая, задайте калъф от TPU.Той има 10 пъти по-голяма сила на магнитната адсорбция без смущения на сигнала. ? 【 Точния дизайн и монтаж на】 е Съвместим с калъф Mag Safe за i Phone 14 Pro Max, изпълнен в 3 слоя, съчетаващ високо качество на твърда вътрешна рамка от КОМПЮТЪР и калъф от TPU.! [Според видеото, което сме положили, ние препоръчваме да използвате палеца на дясната си ръка, за да отворите конзола]. вижте нашето видео приложението.! [Според видеото, което сме положили, ние препоръчваме да използвате палеца на дясната си ръка, за да отворите конзола]. Преди да инсталирате на телефона в калъфче първо разделете калъф, поставете телефона между 2 рамки от КОМПЮТЪР и най-накрая, задайте калъф от TPU. ? 【 Точния дизайн и монтаж на】 е Съвместим с калъф Mag Safe за i Phone 14 Pro Max, изпълнен в 3 слоя, съчетаващ високо качество на твърда вътрешна рамка от КОМПЮТЪР и калъф от TPU. ?【Удобна магнитна поставка】 е Съвместим с калъф Mag Safe за i Phone 14 Pro Max, което използва истински машинни форма 1 : 1, точни деколтета за всички портове и бутони.Лесен достъп до всички оригинални функции, с пълна защита на покрива, зареждане без отнемане на своята практика.

Към свойства

Най-добри оферти в категория