.

.

Yizzvb 11 Размери, с полукръгла Перфоратор, Инструмент за Пробиване на кожата, Клас Машина за кожа на колана, с полукръгла Перфоратор за производство на каишка за ръка, ?

Yizzvb 11 Размери, с полукръгла Перфоратор, Инструмент за Пробиване на кожата, Клас Машина за кожа на колана, с полукръгла Перфоратор

BGN 3.00
Налично
Налично за поръчка

★ С полукръгла перфоратор : перфоратор за рязане на кожа ръб под формата на дъга 1/2, за кожени ремъци с диаметър 3 мм-45 мм. ★ Перфоратор 11 размери : с полукръгла за всеки 3 мм, 5 мм, 8 мм, 10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм, 45 мм. ★ Материал за рязане на кожата : Инструмент за рязане на кожа каишка е изработена от трайно термообработанного материал, термообработанные режещите ръбове са трайни. ★ Специфична особеност : на Ръба на режещ удар силна и чиста, дръжката не е заваряване, цели дизайн, много здрав.Чудесно за вашето фабрика за щавене на кожи хоби. ★ Широко приложение : Набор от перфораторов за кожата се използва за рязане на кръгли ъгли на кожата, портмонета, ремешке за часа, чанта, обувки или други меки материали.Клас нож за колан позволява много лесно да се получи красив дугообразный краят на кожата. 11 размери удар : 3 мм, 5 мм, 8 мм, 10 мм, 15 мм, 20 мм, 25 мм, 30 мм, 35 мм, 40 мм, 45 мм, който е здрав, няма ръжда и лесно се огъват.Предлага се в 11 размери, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в штамповке.Режещ инструмент за кожа колан изработен от устойчив термообработанного материал, който се проведе термичната обработка за придаване на режещ кромкам дълголетие.Дръжката не е заваряване, цели дизайн, много здрав.Бъдете внимателни при употреба и да се съхранява на място, недостъпно за деца.

Към свойства

Най-добри оферти в категория