.

.

Огледален обектив Walimex 500 мм 1:8,0 за Nikon Z Bayonet Black (ръчно фокусиране, предназначена за пълнометражен сензор, диаметър на филтър е 67 мм, с разтегателен блендой)

Огледален обектив Walimex 500 мм 1:8,0 за Nikon Z Bayonet Black (ръчно фокусиране, предназначена за пълнометражен сензор, диаметър на

BGN 12.11
Налично
Налично за поръчка

Подходящ за следните камери : беззеркальных моделите на Z-серията на Nikon Z6, Z7 и Z50. Първокласен обектив от закалено стъкло обещават добро качество на изображението и ръчно фокусиране.Здрав и внимателно изработен метален корпус, близък граница на фокусиране : прибл. 10 м. С помощта на трайно скоба за монтаж на обектива може да се монтира на статив в оптималната точка на балансиране.Съдържанието на кутията : обектив Walimex 500/8.0, адаптер T2 за Nikon Z, първокласна чанта за съхранение, ръководство за експлоатация на немски език (може да не е на английски).Подходящ за следните камери : беззеркальных моделите на Z-серията на Nikon Z6, Z7 и Z50. Първокласен обектив от закалено стъкло обещават добро качество на изображението и ръчно фокусиране.Здрав и внимателно изработен метален корпус, близък граница на фокусиране : прибл. 10 м. С помощта на трайно скоба за монтаж на обектива може да се монтира на статив в оптималната точка на балансиране.Съдържанието на кутията : обектив Walimex 500/8.0, адаптер T2 за Nikon Z, първокласна чанта за съхранение, ръководство за експлоатация на немски език (може да не е на английски).

Към свойства

Най-добри оферти в категория