.

.

105 бр. Силиконови Перли, 12 мм Силиконови Перли Обемни Кръгли Силиконови Топки за Набиране на персонал за производство на Гумени Ключодържатели Силиконови Перли от ?

105 бр. Силиконови Перли, 12 мм Силиконови Перли Обемни Кръгли Силиконови Топки за Набиране на персонал за производство на Гумени Ключодържатели

BGN 25.33
Налично
Налично за поръчка

【Набор от гама мъниста】 : Вие ще получите 105 броя кръгли силиконови зърна с диаметър 12 мм, силиконови перли са с диаметър 13 мм и предварително пробити дупки за удобство на бродиране с мъниста.Достатъчно количество и пълна комбинация за вашите нужди в производството на бижута със собствените си ръце. 【Надежден материал】 : Тези цветни силиконови перли на допир приличат на гумени мъниста, изработени от качествен силикон 111% и нямат мирис, са безопасни и надеждни за употреба, стабилна структура, им е трудно да се прекъсне, выцвести или износимы, което ви осигурява по-дълъг експлоатационен живот. 【С комфортно усещане】 : Безопасни силиконови перли, които не съдържат BPA, PVC, олово, латекс, фаталатов кадия, с гладко и комфортно с едно докосване.Абсолютно лесен за почистване с вода. 【Е на разположение в различни цветове】 : Тези мъниста имат различни цветове, цветни и очарователни, цвят прости и щедри, вие можете да направите със собствените си ръце всички видове гривни / колиета.Насладете се на процеса на създаване на декорации по индивидуален дизайн себе си. 【Създайте свой собствен дизайн】 : Можете да свържете чисти силиконови мъниста със селски кичури в гирлянди, които могат да се виси на стени, врати, рафтове и в тави за украса на вашата фермерска къща.Това също може да бъде материал за вышитого мъниста каишка за телефон, гирлянди, обици и още много други, е подходящ за занаяти.

Към свойства

Най-добри оферти в категория