.

.

Шприцевые филтри от PTFE [Смачиваемость: хидрофобен] с Диаметър 25 мм с размер на порите от 1.0 микрона Лаборатория за филтриране на Allpure Biotechnology (опаковка по 100 броя) (Гид?

Шприцевые филтри от PTFE [Смачиваемость: хидрофобен] с Диаметър 25 мм с размер на порите от 1.0 микрона Лаборатория за филтриране на

BGN 38.91
Налично
Налично за поръчка

МЕМБРАНА ЗА ФИЛТРИ от PTFE : Мембранни шприцевые филтри от PTFE [Смачиваемость : гидрофобная], диаметър 25 мм, размер на порите : 1 микрон или 5 микрона. 100 бр. /бр. .
ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ : Филтър с размер на порите от 1.0 микрона и 5.0 микрона имат по-висока пропускателна способност от 0,22 μm или 0,45 μm, благодарение на големия размер на порите трафик се увеличава до 100-150 мл, и може да се използва за готови за филтриране на течности, широко използвани като предварителна обработка.
ОСНОВНОТО ПРИЛОЖЕНИЕ : С естествена гидрофобностью и отлична химическа устойчивост, хидрофобен мембранни филтри от PTFE са идеални за асептична отстраняване на неводных на разтворители, киселини и разяждащи течности и са основен избор за вземане на проби по отношение на размера.
ГАРАНЦИЯ за КАЧЕСТВО : Качеството на продукта се постига японската система за контрол на качеството в процеса на производство.И потвърдена сертификати ISO9001, ISO13485 CE.
КАКВО ПОЛУЧАВАТЕ : Изберете Allpure Biotechnology и да получите 30 дни послепродажную защита с подмяна или връщане на парите.Шприцевые филтри от PTFE [Смачиваемость : хидрофобен] с Диаметър 25 мм с размер на порите от 1 микрон или 5 микрона Лаборатория за филтриране на Allpure Biotechnology (ОПАКОВКА ОТ 100 броя) FEARURE : Гидрофобный PTFE притежава широка химическата съвместимост, отлична устойчивост на корозия, висока отбраковкой, висока течливост и може да бъде стерилизован по различни начини.Можете да го широко се използва за стерилизация на въздуха при ферментация, отстраняване на газове и органични разтворители чрез филтриране на частици.ПРИЛОЖЕНИЯ : 1. Филтриране за стерилизация на въздух ферментация, 2. Премахване на газ и на органични разтворители Филтър среда : Гидрофобный PTFE Диаметър (мм) : 25 Размер на порите (микрона) : 1,0 или 5,0 Смачиваемость : гидрофобный Стерилна : без филтрираща Площ (cm2) : 3,9 Материал : Медицински полипропилен Обем на задържане (мл) : 100 Връзки (вход / изход) : вход с ключалка Luer и изход с ключалка Luer Максимално работно налягане (psi) : 7 бара (100 паунда на квадратен инч) Максимална работна температура (℃) : 80 Allpure Biotechnology Co., Ltd с нашите фабрики OEM Тайван и Виетнам ние произвеждаме мембранни филтри, шприцевой филтър и други лабораторни консумативи.Квалификация нашата фабрика : * Производствена база от световна класа, чисти помещения, клас 10 000 * Сертификати ISO 9001, ISO 13485, CE * Качеството на продуктите, достигаемое японската система за контрол на качеството в процеса на производство * Икономически ефективна модерна технология на производство.

Към свойства

Най-добри оферти в категория