.

.

Защитно фолио за тъчпада BoxWave, съвместима с ASUS VivoBook 13 Slate (T3300) - ClearTouch за тъчпада (2) Защитно фолио за предпазни панели за ASUS VivoBook 13 Slate (T3300)

Защитно фолио за тъчпада BoxWave, съвместима с ASUS VivoBook 13 Slate (T3300) - ClearTouch за тъчпада (2) Защитно фолио за предпазни

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

[ЗАЩИТА ПРЕМИУМ-клас] Защитно фолио за тъчпада Box Wave е Съвместима с ASUS Vivo Book 13 Slate (T3300).Защитете тъчпад или следата на вашето Vivo Book 13 Slate (T3300) без да се засяга чувствителността към прикосновениям!Вашата тъчпад ще бъдат защитени от драскотини и други наранявания.В случай на случайна повреда на вашия Clear Touch просто махнете отметката Clear Touch, и вашата тъчпад ще е като чисто нова!Задължително веднага да нанесете друга Clear Touch!. ? [ADVANCED] Clear Touch безотказно и без проблеми поставили в панела с помощта на специален бесклеевого лепило и никога не оставя лепкави следи, които могат да навредят на тъчпада. ? [ИДЕАЛНА за засаждане] Нашата защитно фолио Clear Touch, изработени от солидна висококачествена пластове на филма, точно съответства на размерите на тъчпада на вашия любим човек Vivo Book 13 Slate (T3300). ? [МАТОВА ПОВЪРХНОСТ на] Нашия уникален Clear Touch изпълнена с повърхност, подобна на хартия, като същевременно се запази нейната свеж външен вид, което осигурява подобрени впечатления.Идеален за гладко докосване и обзавеждане на писане. ✌ [Комплект от две части] [ЗАБЕЛЕЖКА] този продукт не се затваря екрана на вашия Vivo Book 13 Slate (T3300), това е защитно фолио за тъчпада.Идва с 2 (две) защитни филм Clear Touch - запиши една за използване в бъдеще или го споделите с друг, за да споделят радостта!.Защитно фолио за тъчпада Box Wave е съвместима с ASUS Vivo Book 13 Slate (T3300). Защитете тъчпада или следи от драскотини с помощта на Box Wave Clear Touch!Защитете тъчпад или следата на вашето Vivo Book 13 Slate (T3300) без да се засяга чувствителността към прикосновениям!Вашата тъчпад ще бъдат защитени от драскотини и други наранявания.В случай на случайна повреда Clear Touch просто махнете отметката Clear Touch, и вашата тъчпад ще е като чисто нова!Задължително веднага да нанесете друга Clear Touch!Clear Touch безотказно и без проблеми залепен към вашата тъчпад с помощта на специален бесклеевого лепило и никога не оставя лепкави следи, които могат да навредят на вашата тъчпад.Нашата защитно фолио Clear Touch, изработени от солидна висококачествена пластове на филма, точно съответства на размерите на тъчпада на вашия любим човек Vivo Book 13 Slate (T3300).Нашият уникален дизайн Clear Touch изпълнена с повърхност, подобна на хартия, при запазване на нейната прозрачен външен вид, което осигурява подобрени впечатления.Идеален за гладко докосване и обзавеждане на писане.[Забележка] този продукт не се затваря екрана на вашия Vivo Book 13 Slate (T3300), това е защитно фолио за тъчпада.Идва с 2 (ДВЕ) защитни филм Clear Touch - запиши една за използване в бъдеще или го споделите с друг, за да споделят радостта!.

Към свойства

Най-добри оферти в категория