.

.

Led Светлинен Надпис Merry Christmas Неонова реклама, 21x16 от Топъл Бял Силикон, Led Табела на Коледа, Декоративни осветителни Тела за парти в Градината (Прозрачна основа)

Led Светлинен Надпис Merry Christmas Неонова реклама, 21x16 от Топъл Бял Силикон, Led Табела на Коледа, Декоративни осветителни Тела

BGN 15.99
Налично
Налично за поръчка

【ДИММИРУЕМЫЕ силиконови led неонови лампи】 Това е забавна Коледа, произведено от диммируемого 8-мм-силиконов led неон, подходящ за семейни събирания в кръчмите и всички сцени на закрито, впечатлете гостите с най-новите постижения в областта на led технологията.Коледа ще бъде много по-забавно с led неонова светлинна табела Весела Коледа light, тази ярка led подсветка, изпълнена с помощта на led лампи.Този елегантен лампа идеална за декорация на вашия дом или офис.Led неонова лампа Весела Коледа light е идеален както за вътрешно, така и за външна употреба. 【ДИММИРУЕМЫЕ силиконови led неонови лампи】 Това е забавна Коледа, произведено от диммируемого 8-мм-силиконов led неон, подходящ за семейни събирания в кръчмите и всички сцени на закрито, впечатлете гостите с най-новите постижения в областта на led технологията.Той е проектиран в различни ярки цветове и украсена с снежинками за всеки повод. защита на околната среда, икономия на енергия. 【ЕФЕКТ е по-ДОБРЕ, КОГАТО се ИЗПОЛЗВА В КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ неонови вывесками】 Проблясват весели коледни светлинки преминава през каскада от вашите стени, осветление на пространството сияние на зимния сезон.В комплекта са включени весела Коледа с led подсветка, захранващ адаптер, регулатори, верижка за окачване, издънка.Наближава Коледа и DECOnology предлага идеалното бижу, което ще направи вашия дом по-весел и светъл. защита на околната среда, икономия на енергия.Коледа ще бъде много по-забавно с led неонова светлинна табела Весела Коледа light, тази ярка led подсветка, изпълнена с помощта на led лампи. Облечете това е външната страна на прозореца, и ще имате по-ярко и празнично усещане.Този елегантен лампа идеална за декорация на вашия дом или офис. 【Гаранция 1 година, по поръчка WELLCOM】 DECOnology представлява led неонова светлинна знак Весела Коледа за тази коледа на празничния сезон. 【ЕФЕКТ е по-ДОБРЕ, КОГАТО се ИЗПОЛЗВА В КОМБИНАЦИЯ С ДРУГИ неонови вывесками】 Проблясват весели коледни светлинки преминава през каскада от вашите стени, осветление на пространството сияние на зимния сезон. 【Източник на захранване ниско напрежение】 В тези светлинни комплекти се използва адаптер за захранване с ниско напрежение и ниска консумация на енергия, безопасността, опазването на околната среда, дълготрайност и спестяване на енергия, най-красив led лампа за украса на вашия дом, лесно за монтаж и употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория