.

.

Силиконови капачки за чаши, множество преносими фурна, Микровълнова фурна, Специална маслостойкая капак за отопление, оборудване запечатване на кутията, Пластмас?

Силиконови капачки за чаши, множество преносими фурна, Микровълнова фурна, Специална маслостойкая капак за отопление, оборудване запечатване

BGN 3.73
Налично
Налично за поръчка

В него има отвори за подаване на пара за безопасно загряване и охлаждане на продуктите.Изработен от висококачествени материали, нетоксичен, безвреден за околната среда и е трайна.С помощта на замочной кладенци можете да лесно да се съхранява и да го публикувате.Може да се използва в хладилници, за фланец за съхранение и за загряване в микровълнова фурна.Преносим, за многократна употреба и моющийся, както у дома, така и на открито.Характеристики : 1. Изработен от висококачествени материали, нетоксичен, безвреден за околната среда и е трайна.2. Благодарение на замочной добре можете да лесно да се съхранява и да го публикувате. 3. В него има отвори за подаване на пара за безопасно загряване и охлаждане на продуктите.4. Може да се използва в хладилници, за фланец за съхранение и за затопляне в микровълнова фурна. 5. Преносим, за многократна употреба и моющийся, както у дома, така и навън. Спецификация : Име на продукта : Капачка за чинии Материал : пластмаса Цвят : прозрачен Размер : S / L (по избор) L : около 23 * 5,5 см / 9,06 * 2,17 инча : около 17 * 4 см / 6,7 * 1,57 температурна устойчивост : от -20 до 120 ° Списък опаковка : 1 * Прясна делото.

Към свойства

Най-добри оферти в категория