.

.

Колие За никнене на млечни зъби Alomejor, Силиконова Играчка За никнене на млечни Зъби, Жевательное Колие За Лечение на Грызения Нокти Регулируема Дължина (Тип A)

Колие За никнене на млечни зъби Alomejor, Силиконова Играчка За никнене на млечни Зъби, Жевательное Колие За Лечение на Грызения Нокти

BGN 4.35
Налично
Налично за поръчка

Регулируема дължина : Дължина на този докосване на колиета за дъвчене може лесно да се регулира.Здравословен растеж : Това е жевательное колие чудесно за здравословния растеж на зъби, подходяща за бебета и възрастни.Лечение на ухапвания : Това е жевательное огърлица ще помогне на вашите деца да се отървем от навика да хапят пръстите или устните.Качество на храните : Това колие за никнене на млечни зъби, произведени от хранително-силиконов материал, много сигурен и надежден.Идеален подарък : Това е огърлица за никнене на млечни зъби, произведено от хранително-силикон, е идеален избор за подарък, удобно за носене.Функция : 1. Качество на храните : Това колие за никнене на млечни зъби, произведени от хранително-силиконов материал, много сигурен и надежден. 2. Здравословен растеж : Това колие за дъвчене чудесно за здравословния растеж на зъби, подходяща за бебета и възрастни. 3. Лечение на ухапвания : Това е жевательное огърлица ще помогне на вашите деца да се отървем от навика да хапят пръстите или устните. 4. Регулируема дължина : Дължина на този докосване на колиета за дъвчене може лесно да се регулира. 5. Идеален подарък : Това е огърлица за никнене на млечни зъби, произведено от хранително-силикон, е идеален избор за подарък, удобни за носене.Параметри : Тип на продукта : Колие за никнене на млечни зъби Материал : Хранително-вкусовата силикон Почистване : може да се вари или да се готви на пара за дезинфекция на Пратката Списък : 1 х огърлица за никнене на млечни зъби.

Към свойства

Item Type:
Teething Necklace
Material:
Food Grade Silicone
Cleaning:
It Can Be Boiled or Steamed for Disinfection
Package List:
1 x Teething Necklace :

Най-добри оферти в категория