.

.

Персонални бирени подложки Опаковка от 24 Абсорбираща Картонени на каботажните за напитки, подходящи за вторична преработка, в размер на 3,74 х 3,74 х 0,04 инча - Аксесоар?

Персонални бирени подложки Опаковка от 24 Абсорбираща Картонени на каботажните за напитки, подходящи за вторична преработка, в размер

BGN 20.33
Налично
Налично за поръчка

Предлага ПОТРЕБИТЕЛСКИ ТЕКСТ и стандартен дизайн.ВАРИАНТИ С много и с малко пари : Тези суперпоглощающие легла са на разположение в традиционните форми на кръгла или квадратна форма и в опаковки по 24, 48, 96 броя. ПРОИЗВЕДЕНО В АНГЛИЯ : Нашите влакчета разработени и отпечатани в обединеното кралство.МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ - Удобни опаковки са идеални за рождени дни, сватби, ресторанти, барове или домашна употреба. кръгли или квадратни : - Изберете от кръгли или квадратни или и двете!Тези картонени поставки за напитки са идеални за напитки, от всички размери.ПЕЧАТ във формат HD : Нашите поставки за картички, отпечатани с помощта на мастило само най-високо качество, което осигурява печат с висока резолюция и ярки цветове.ВАРИАНТИ С много и с малко пари : Тези суперабсорбирующие персонализирани бирени подложки се предлагат в опаковки по 24, 48, 96 броя. ПЕРСОНАЛИЗИРАЙТЕ СВОИТЕ БИРЕНИ подложки : просто натиснете бутона за да НАСТРОИТЕ СЕГА и въведете името на вашия домашен БАР, кръчма или каквото и ТЕКСТ, за да създадете свои собствени персонализирани бирени подложки.МУЛТИФУНКЦИОНАЛНОСТ - Удобни опаковки са идеални за рождени дни, мальчишников, сватби, ресторанти, барове, кръчми или дори за домашна употреба. кръгли или квадратни : - Изберете от кръгли или квадратни или и двете!Тези картонени подложки за бира са идеални за бира и напитки за всички размери.МОЛЯ, ПРОВЕРЕТЕ : дали всичко е така, както вие искате, за това е предварителен преглед, преди изпълнението на вашата поръчка.

Към свойства

Най-добри оферти в категория