.

.

Лилави Восъчни О Пръчки, EBEST SKY 10шт Лилаво Лепилен Пистолет Восъчни О Пръчици за Восъчен печат Печат, Запечатване на писма Сватбени Покани (Лилаво)

Лилави Восъчни О Пръчки, EBEST SKY 10шт Лилаво Лепилен Пистолет Восъчни О Пръчици за Восъчен печат Печат, Запечатване на писма Сватбени

BGN 5.70
Налично
Налично за поръчка

Восъчни пломби за запечатване на : Восъчни пломби са направени от восък и смола добро качество, бездимни, без мирис, нетоксичен, лесно се разтопи и бързо да изсъхне, им е много лесно да се вид, и тяхната не е лесно разграждат под действието на външна сила. Размер : 5.5 "x 0,43". на всяка една клечка може да се направи повече от 5-12 пломби.Опаковъчен лист 10шт лилаво восъчни печатни пръчки.Лесна употреба : Лесно се използва заедно с низкотемпературным голям стандарт лепило за пистолет, с диаметър 0,43 инча / 11 mm, се използва заедно с лепило с пистолет или електрически нагревател за восъчни печати, отличен за производство на голямо количество восъчни печати.Широко се използва : Отличен, подходящ и за декорация на пликове, пощенски картички, покани, пощенски пратки, опаковки за вино, луксозни опаковки, опаковки чай или козметика и проекти направи си САМ".Можете да го използвате за направата на восъчните печати за сватба, рожден Ден, Коледа, Деня на благодарността, Ден на майката, Ден на Св. Валентин или за всякакви празнични поводи.Топло забележка : поради условията на снимане, излагането на слънчева светлина или на различни монитори, а също и поради факта, че всеки човек определя цвят, восъчни пръчки за запечатване на храма ще има малка разлика в цвят, моля, извинете ме.Цвят : лилав Размер : 0,43 инча в диаметър 5,5 инча дължина, Опаковъчен лист : 10 бр. лилаво пръчици за восъчни печати По-удобна и ефективна пръчка за восъчни печати, предназначени за лепкав пистолет, лепилен пистолет позволява да нанасят го по-бързо и по-лесно, отколкото традиционният червен восък с фитилем. отличен за лепкав пистолет или електрически нагревател за восъчни печати, отличен за производство на голямо количество восъчни печати.Разбира се, можете да стопи, с помощта на нагревател за сургучных печати, електронна пещ за сургучных печати, лъжици за сургучных на тюлени, ако без лепкав пистолет.Без пламък и сажди За традиционните сургуча се изисква пламък или лъжица за топене, тази пръчка за сургуча могат да се стопи без пламък, затова не е нужно да се притеснявате за сажди.Лесно за нас 1. Поставете восковую пръчка в лепилен пистолет с подходящ размер. 2. Загрейте лепилен пистолет с нанесен на кола маска за около 1 минута. 3. Натиснете спусъка, за да нанесете точното количество восък за вашия проект. 4. Използвайте депозирани в него, на корицата с печат, за да се запечата, за да си покани, картички, пликове или писма. 5. Отлепете печата след охлаждане восък, и вие ще получите перфектна печат.Загрейте лепило, с помощта на низкотемпературный пълен размер лепило или пистолет двухтемпературный пълен размер лепило с пистолет, за восък, разтопи при ниска температура, не е твърде течно.Тъй като восък, разтопи при висока температура, може да бъде течен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория