.

.

Cabilock Акрилни Гарафа за сок, Кана за напитки, Кана за вода, Акрилни Стомна, Кана за почистване на Вода, уреди за студена вода, студен Чай, Сангрия, Кана за Хладилник, Ка?

Cabilock Акрилни Гарафа за сок, Кана за напитки, Кана за вода, Акрилни Стомна, Кана за почистване на Вода, уреди за студена вода, студен

BGN 6.93
Налично
Налично за поръчка

Идеален за вечеря в чест на деня на благодарността или партита, пикници, къпане в басейни с приятели и семейството си.Устойчиви на студ и топлина, подходящо за приготвяне на сокове, бира, студен чай, домашни напитки, мляко и т.н., Кана за вода е изработен от безопасен за храните пластмаса, която не причинява вреда на вашето здраве.Капакът е добре прилепнала към бутилките, което улеснява разливането на вода.Той има отлична топлопроводимост, голям капацитет, за да се погрижат за семейството си или да се забавлявате с вашите гости.Описание Акрилна кана за напитки, кана за вода, Акрилни стомна, кана за почистване на вода, уреди за студена вода за студен чай, лимонада Сангрия (1,5 л прозрачен) Характеристики - Цвят : прозрачен.- Материал : акрил.- Размер 1Л : 9,5 см (диаметър стомна), 12 см. (ширина на дъното). 19 см (височина).Пратката включва 1 бр. кана за вода.

Към свойства

Най-добри оферти в категория