.

.

Пет Prime Калъф за клетка за кучета за Телени Клетки 48 См, Вътрешен Дишащ Калъф за Развъдник от Полиестер, Машинно Пране и сушене на Lagre XXL (Само за носене)

Пет Prime Калъф за клетка за кучета за Телени Клетки 48 См, Вътрешен Дишащ Калъф за Развъдник от Полиестер, Машинно Пране и сушене на

BGN 21.33
Налично
Налично за поръчка

【Размерът на покрива кутия】 48 L x 30w x 33З инча Универсален подходящ за повечето 48-инчов стандартни телени кутии отвътре и отвън.СЪВЕТ : МОЛЯ ИЗМЕРЕТЕ си КУТИЯ, преди да поръчате. 【Дишащ материал】 Дори и през лятото на кутията клетки пропуска въздуха, и си сладко кученце, ще се насладите на безопасна комфортен дом.За покриване на кутия за кучета, използвани здрав полиестерен плат с висока плътност, защитени от слънце, вятър и прах. 【Улеснява безпокойство】Капакът на кутията може да осигури домашен любимец тиха, интимна и отпускаща обстановка, което им позволява по-добре се отпуснете, и помага за намаляване на проблемите с тревожно поведение, като лай и дъвченето. 【Лесна инсталация и лесна за почистване】Завеса има конструкция, велкро, която е удобна за монтаж и демонтаж.За четири сезона : на Топло от студа, може да се използва по всяко време на годината.Пере в машина. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви проблеми с използването, след закупуване на нашите продукти, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще ви отговорим възможно най-скоро. 【Размерът на покрива кутия】 48 L x 30w x 33З инча Универсален подходящ за повечето 48-инчов стандартни телени кутии отвътре и отвън.СЪВЕТ : МОЛЯ ИЗМЕРЕТЕ си КУТИЯ, преди да поръчате. 【Дишащ материал】 Дори и през лятото на кутията клетки пропуска въздуха, и си сладко кученце, ще се насладите на безопасна комфортен дом.За покриване на кутия за кучета, използвани здрав полиестерен плат с висока плътност, защитени от слънце, вятър и прах. 【Улеснява безпокойство】Капакът на кутията може да осигури домашен любимец тиха, интимна и отпускаща обстановка, което им позволява по-добре се отпуснете, и помага за намаляване на проблемите с тревожно поведение, като лай и дъвченето. 【Лесна инсталация и лесна за почистване】Завеса има конструкция, велкро, която е удобна за монтаж и демонтаж.За четири сезона : на Топло от студа, може да се използва по всяко време на годината.Пере в машина. 【Следпродажбено обслужване】 Ако имате някакви проблеми с използването, след закупуване на нашите продукти, моля, свържете се с нас за първи път, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.

Към свойства

Най-добри оферти в категория