.

.

Дръжки Emraw с нетоксични брилянтен лепило 15 мл ярки цветове: лилаво, сребристи, Зелени, златни, сини и червени, за лепене, рисуване, писане и конспектирования (6 опаков?

Дръжки Emraw с нетоксични брилянтен лепило 15 мл ярки цветове: лилаво, сребристи, Зелени, златни, сини и червени, за лепене, рисуване,

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

✓ Лепило агент дръжка Emraw лилаво/сребро/зелен/златен/син / червен на цвят, с много фин блясък - това са най-добрите аксесоари за декоративно и приложно изкуство за всички необходими ли са те на професионален художник или просто за рисуване или за игри на децата в училище. ✓ ДИЗАЙН : Тази дръжка с брилянтен лепило е много лесно да компресирате дори на детето, благодарение на удобния изземването, и тя се предлага в асортимент от цветове по всички теми. Приложение : Декоративно-приложното изкуство, корици на книги, Украса, Хартиени изделия, производство на стиропор, шест различни цветове в комплекта : лилав, сребрист, Зелен, златисто, синьо, червено, направете си творчество се усеща!. ✓ ПРИЛОЖЕНИЕ : идеален за училищни проекти и домашно декоративно-приложното изкуство, обложки на книги, накити, албуми, компилации, както и за лепене, рисуване, конспектирования и писма, както за деца, така и за професионални художници.

Към свойства

Най-добри оферти в категория