.

.

MEKBOK Transparent Cosmetics Storage Manager - лесно урежда вашата козметика, бижута и аксесоари за коса. Тя изглежда елегантно в гърдите, нощното шкафче в банята или на тоалетката маси?

MEKBOK Transparent Cosmetics Storage Manager - лесно урежда вашата козметика, бижута и аксесоари за коса. Тя изглежда елегантно в гърдите,

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

Органайзер и съхранение : В този органайзер за грим събрани всички козметични продукти и аксесоари за суета.Насладете се на прекрасна индивидуално съхранение на козметика и организатора. (без грим).Елегантен външен вид : Изработен е от висококачествени и трайни прозрачна пластмаса без бисфенол А, свеж дизайн ви позволява лесно да разглеждате запазване на съдържанието.Спестяване на пространство : може да се използва самостоятелно или заедно с други големи органайзерами за козметика на нощното шкафче в банята, тоалетката кафе, гримировальном масата или нощното шкафче.Перфектен размер : размер на 8 на 6 инча осигурява компактно настаняване, средства за грижа за очите, лицето, устните и ноктите. гаранция за 100% удовлетвореност - ви осигурим най-доброто обслужване.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Когато публикувате поръчка, вашата покупка ще бъде напълно защитена.Органайзер и съхранение : В този органайзер за грим събрани всички козметични продукти и аксесоари за суета.Насладете се на прекрасна индивидуално съхранение на козметика и организатора. (без грим).Елегантен външен вид : Изработен е от висококачествени и трайни прозрачна пластмаса без бисфенол А, свеж дизайн ви позволява лесно да разглеждате запазване на съдържанието.Спестяване на пространство : може да се използва самостоятелно или заедно с други големи органайзерами за козметика на нощното шкафче в банята, тоалетката кафе, гримировальном масата или нощното шкафче.Перфектен размер : размер на 8 на 6 инча осигурява компактно настаняване, средства за грижа за очите, лицето, устните и ноктите. гаранция за 100% удовлетвореност - ви осигурим най-доброто обслужване.Удовлетворението на клиентите е наш основен приоритет.Когато публикувате поръчка, вашата покупка ще бъде напълно защитена.Компактен органайзер за козметика и палитри за грим съдържа всичко необходимо за ежедневния грим на едно място и е удобно, на една ръка разстояние!В този органайзер достатъчно място за няколко компактни и малки палитри за грим.Ясен дизайн изглежда страхотно на всяко обличане масата или нощното шкафче в банята.Лесно да се почистват с мек сапун и топла вода.Произведено в САЩ.

Към свойства

Най-добри оферти в категория