.

.

XJJZS Окачен Екологична Дървена Въздушен Сешоар Скоба Монтиране на стена Сешоар за Къпане Под Закачалка Цвят на Дървото Водоустойчив Сешоар за Баня полици За Съхран?

XJJZS Окачен Екологична Дървена Въздушен Сешоар Скоба Монтиране на стена Сешоар за Къпане Под Закачалка Цвят на Дървото Водоустойчив

BGN 2.67
Налично
Налично за поръчка

★ Материал : екологично дърво, без ръжда, опазването на околната среда. ★ Технически характеристики : дължина x ширина x височина, 161x138x49 мм (специфични чертежи референтни размери). ★ Особености : Ръчно изработени, гладка повърхност, едно нежно докосване, липсата на наранявания на ръката, метални подкрепа в кръгла дървена тръба, здравина и метална рамка, двойна дизайн, надеждно съхранение, стабилна структура, лесен за монтиране, лесен за почистване. ★ Характеристики : Предназначен за съхранение на фенов, спестяване на повече места, това е страхотна срок на съхранение. ★ Обикновено се изпраща директно от фабриката, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако не получи стоките след датата на доставка, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за помощ. ★ Материал : екологично дърво, без ръжда, опазването на околната среда. ★ Технически характеристики : дължина x ширина x височина, 161x138x49 мм (специфични чертежи референтни размери). ★ Особености : Ръчно изработени, гладка повърхност, едно нежно докосване, липсата на наранявания на ръката, метални подкрепа в кръгла дървена тръба, здравина и метална рамка, двойна дизайн, надеждно съхранение, стабилна структура, лесен за монтиране, лесен за почистване. ★ Характеристики : Предназначен за съхранение на фенов, спестяване на повече места, това е страхотна срок на съхранение. ★ Обикновено се изпраща директно от фабриката, моля, бъдете сигурни за закупуване, ако не получи стоките след датата на доставка, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти за помощ. Параметри на продукта : приложение : за съхранение в банята, на терасата, украса на дома, празничните подаръци, подаръци за приятелство Стил : Прост, елегантен, съвременен, европейски стил, Начин на монтаж : без повърхността Технология : окисляване Начин на инсталация : се завинтва Метод на почистване : протирается парцал, измити с вода Начин на инсталация : Има инструкции, трябва пробиване, лесно управление, ако не може да работи, да се консултират чрез електронна поща - Съвети : 1, размер, описание : ръчно измерване, ще отклонение от 1-2 см, в съответствие с действителното размером2, снимки описание : Продуктът е реална снимка, от-за осветяване на ъгъла на наклон на дисплея и на други причини ще бъде малка разлика в цвета, моля те, прости ми 3, ако не са изпълнени или продуктът е повреден, моля, свържете се с нас по пощата навреме, моля, повярвайте ни ще кажете за цветовете : моля, имайте предвид, че поради светлинни ефекти, настройките за яркост/контраст на монитора и т.н. могат да бъдат малки разлики в цветовото тон снимки на уеб сайта и реалната стока.

Към свойства

Най-добри оферти в категория