.

.

XMBFZ 11,6-12,5 инча Чанта за лаптоп Неопреновая чанта за Лаптоп Чанта за Хромбука Калъф за Ультрабука Калъф за таблет Подходящ Apple MacBook Air и HP, DELL, Lenovo, Asus, Samsung (12 инча-2)

XMBFZ 11,6-12,5 инча Чанта за лаптоп Неопреновая чанта за Лаптоп Чанта за Хромбука Калъф за Ультрабука Калъф за таблет Подходящ Apple

BGN 8.53
Налично
Налично за поръчка

【Супер мек удароустойчив неопреновый материал】 : Нашата чанта за носене на лаптоп XMBFZ с дръжка, направена от супер мек устойчив на удари неопренового материал с дебелина 4,5 мм, който е лек и удобен, водоустойчива, дишаща, тя напълно предпазва повърхността на вашия лаптоп от надраскване, премахване, екструдиране и така нататък. 【Размера на чантата-своята практика за лаптоп 】 : Нашата чанта-калъф за носене на лаптоп XMBFZ размер на около 32 см (12,6 инча) x 24 см (9,45 инча) X2 см; Съвместим с : повечето 11.6"/ 12"/ 12.1" 12.2" инчови нетбуци / преносими компютри / Лаптопи / Преносими компютри книжки. 【Дизайн с двоен цип】 : Нашата чанта за носене на лаптоп XMBFZ е с дизайн с двоен цип, напълно защитава вашия компютър, еднакво изображение отпред и отзад, дизайн с двоен цип гладко се плъзга и осигурява лесен достъп до вашия преносим компютър. 【Машинно пране】 : Нашата чанта-калъф за носене на лаптоп XMBFZ може многократно да се почиства, измива кола, лесно се суши, никога не избледнява; Може би тя малко мирис на мастило, моля, измийте я и да се проветри в продължение на няколко дни. 【Тънка И лека】 Нашата чанта за лаптоп XMBFZ не заема много място и лесно се побира в куфар, раница или друга чанта. 【Супер мек удароустойчив неопреновый материал】 : Нашата чанта за носене на лаптоп XMBFZ с дръжка, направена от супер мек устойчив на удари неопренового материал с дебелина 4,5 мм, който е лек и удобен, водоустойчива, дишаща, тя напълно предпазва повърхността на вашия лаптоп от надраскване, премахване, екструдиране и така нататък. 【Размера на чантата-своята практика за лаптоп 】 : Нашата чанта-калъф за носене на лаптоп XMBFZ размер на около 32 см (12,6 инча) x 24 см (9,45 инча) X2 см; Съвместим с : повечето 11.6"/ 12"/ 12.1" 12.2" инчови нетбуци / преносими компютри / Лаптопи / Преносими компютри книжки. 【Дизайн с двоен цип】 : Нашата чанта за носене на лаптоп XMBFZ е с дизайн с двоен цип, напълно защитава вашия компютър, еднакво изображение отпред и отзад, дизайн с двоен цип гладко се плъзга и осигурява лесен достъп до вашия преносим компютър. 【Машинно пране】 : Нашата чанта-калъф за носене на лаптоп XMBFZ може многократно да се почиства, измива кола, лесно се суши, никога не избледнява; Може би тя малко мирис на мастило, моля, измийте я и да се проветри в продължение на няколко дни. 【Тънка И лека】 Нашата чанта за лаптоп XMBFZ не заема много място и лесно се побира в куфар, раница или друга чанта.

Към свойства

Най-добри оферти в категория