.

.

Cabilock 6 бр. Индивидуална Четка за Баня + Домашен Мрамор Тоалетна Масичка За Вода, Мини-Рафтове, на Притежателя, Бели Керамични Електрически Влакчета За Съхранение, Ор?

Cabilock 6 бр. Индивидуална Четка за Баня + Домашен Мрамор Тоалетна Масичка За Вода, Мини-Рафтове, на Притежателя, Бели Керамични Електрически

BGN 2.33
Налично
Налично за поръчка

Поставка за притежателя на паста за зъби : Проста и компактна, лесно се съхраняват и пренасят.Опаковка за четка за зъби : Произведен от висококачествен мраморно материал за употреба.Поставка за паста за зъби : Мини-поставка за четка за зъби : с подходящ размер, не заема много място, ще направи вашата баня организирани.Рафтове за съхранение на четка за зъби : Мрамор държач за четка за зъби и използването му.Абсорбираща държач за четка за зъби : Мини-поставка за четка за зъби : просто избършете с чиста влажна кърпа.Поставка за притежателя на паста за зъби : Проста и компактна, лесно се съхраняват и пренасят.Опаковка за четка за зъби : Произведен от висококачествен мраморно материал за употреба.Поставка за паста за зъби : Мини-поставка за четка за зъби : с подходящ размер, не заема много място, ще направи вашата баня организирани.Рафтове за съхранение на четка за зъби : Мрамор държач за четка за зъби и използването му.Абсорбираща държач за четка за зъби : Мини-поставка за четка за зъби : просто избършете с чиста влажна кърпа.Пратката включва 6 притежателите за електрическа четка за зъби Характеристики - просто избършете титуляр за паста за зъби, чиста, влажна кърпа. - Подходящ размер, той не ще отнеме много повече места, направете поставка за четка за зъби, организирани в банята. - Вие ще получите 3 бр. електрически държачи за четка за зъби, лесно сменяеми керамични държачи за четка за зъби. - Изработен от качествен материал, който позволява в продължение на дълъг срок на експлоатация да се използват керамични държач за четка за зъби. -Материал : Мрамор Органайзер за четка за зъби. -Цвят : Розово + сиво + Бяло Държач за четка за зъби на масата. -Изящна изработка, гладка повърхност, без чеп, лесна за използване стойка за съхранение на четка за зъби. -Размер : Около 6,40 X6,40 X3,80 см /2,52 X2,52 X1,49 инча кухи държач за четка за зъби.Информация за стоки, Държачи за четка за зъби, Подходящи за дома, за пътуване или дори като притежател за четка за зъби в сражение.Поставка за четка за зъби искате да имате стойка за съхранение на електрическа четка за зъби?Ако е така, тогава този продукт може да стане за вас един добър избор.това е една поставка за четка за зъби Поставка за четка за зъби ще ви помогне да запазите вашата четка за зъби в сигурност и чистота.

Към свойства

Най-добри оферти в категория