.

.

Карта на хартата на щата Вашингтон 0,5 мм и С тънка Точка, Прибиращ се Химикалка Писалка С Синьо Мастило, Работни Дръжка, Бързосъхнеща Гладка Дръжка За Запис, 4 бр.

Карта на хартата на щата Вашингтон 0,5 мм и С тънка Точка, Прибиращ се Химикалка Писалка С Синьо Мастило, Работни Дръжка, Бързосъхнеща

BGN 12.79
Налично
Налично за поръчка

Корпус на писалка е изработена от материал КОМПЮТЪР.Тази химикалка писалка е лъскав, съраунд корпус и удобен захват.Химикалка писалка с синьо мастило е подходящ за всяко място, където се изисква химикалка химикалка, а тънък писец с дебелина 0,5 мм, прави почерк по-гладка.Стилна и персонални химикалка химикалка - идеален подарък за приятели, колеги, членове на семейството, нека те ще имат уникалната химикалка химикалка.Нашите гладка химикалки са налични в количества от 1 бр. и 2 бр. и 4 бр. Ако имате някакви въпроси относно нашите химикалки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.Корпус на писалка е изработена от материал КОМПЮТЪР.Тази химикалка писалка е лъскав, съраунд корпус и удобен захват.Химикалка писалка с синьо мастило е подходящ за всяко място, където се изисква химикалка химикалка, а тънък писец с дебелина 0,5 мм, прави почерк по-гладка.Стилна и персонални химикалка химикалка - идеален подарък за приятели, колеги, членове на семейството, нека те ще имат уникалната химикалка химикалка.Нашите гладка химикалки са налични в количества от 1 бр. и 2 бр. и 4 бр. Ако имате някакви въпроси относно нашите химикалки, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ние ще ви помогнем в рамките на 24 часа.Стилна и функционална химикалка химикалка за всеки повод.

Към свойства

Най-добри оферти в категория