.

.

Utoolmart 10-32 Кръгла Плашка UNF, Плашка За Правосторонней Машинно Нарязване на Резба, Легированная Инструментална Стомана 1 бр.

Utoolmart 10-32 Кръгла Плашка UNF, Плашка За Правосторонней Машинно Нарязване на Резба, Легированная Инструментална Стомана 1 бр.

BGN 2.98
Налично
Налично за поръчка

【Кръгла матрицата】- Размер на конец : 10-32 УНФ; Клас на точност : 6 г. е Изработена от легирана инструментална стомана, притежава твърдост и устойчивост на износване. 【Прилагането на】 - Кръгли печати са подходящи за резби с общо предназначение.Може да се обработват, поправят или да си миете външна резба.Идеален за поддръжка и ремонт. 【Характеристики】- Коническое фиксирующее дупка, трайно фиксиране и не расшатывается.Идеален за повторно рязане на съществуващите резьб от твърди материали, като например метал и производство на нови резьб от меки материали, като пластмаса. 【Лесна употреба】- Инсталационен канал матрица трябва да съвпада с крепежным винт в средата на гаечен ключ за матрицата, а винт трябва да бъде поставена в канала на матрица и затегнати. 【Съвети】- трябва да Го обръщате на всеки 1/4 ~ 1/2 оборот, за да се улесни разтоварване талаш от дупки за дървени стърготини.При рязане на резби получават най-модерните матрица трябва да се излее подходящо за смазочни масла.

Към свойства

Най-добри оферти в категория