.

.

Универсален 8 бр. Гъби За Съдове от Неръждаема Стомана, Стоманена Вълна, Скрубер за миене на Съдове, Четка за почистване на Съдове, Подложка за Почистване на Кухня, И?

Универсален 8 бр. Гъби За Съдове от Неръждаема Стомана, Стоманена Вълна, Скрубер за миене на Съдове, Четка за почистване на Съдове, Подложка

BGN 51.68
Налично
Налично за поръчка

Приятен дизайн, може да декорирате кухнята на стаята.Една добра структура, плътна, здрав, може да се използва в продължение на дълго време.Устойчива на плъзгане дръжка, с къса конструкция дръжка, тя може лесно да се свали.Помогнете да мие чинии, тенджери, тигани и т.н. Това е чудесен инструмент за почистване на кухни.Произведено от висококачествен материал, е продукт на различна здравина, удобство и трайност в употреба.Приятен дизайн, може да декорирате кухнята на стаята.Една добра структура, плътна, здрав, може да се използва в продължение на дълго време.Устойчива на плъзгане дръжка, с къса конструкция дръжка, тя може лесно да се свали.Помогнете да мие чинии, тенджери, тигани и т.н. Това е чудесен инструмент за почистване на кухни.Произведено от висококачествен материал, е продукт на различна здравина, удобство и трайност в употреба.Описание Тази готварска четка за почистване, изработена от качествен материал.Дизайн на дръжката, удобен за задържане и използване.Устойчив, сигурен и издръжлив.Многофункционален дизайн, който е подходящ за решаване на всички проблеми с прибирането на реколтата, може да се превърне в полезен помощник при почистване на вашата кухня.Характеристики - Цвят : случаен цвят - Материал : PET-Размер : около 8,00 X8, 00 X6,50 см; 3, 14 X3, 14 X2, 55 инча-е Изработен от висококачествен материал, този продукт е здрав, удобен и проектиран за продължителна употреба.- Помогнете да мие чинии, тенджери, тигани и т.н. Това е едно отлично средство за почистване на кухни.- Устойчива на плъзгане дръжка, с къса конструкция дръжка, тя може лесно да се свали.- Приятен дизайн, може да декорирате кухнята на стаята.- Една добра структура, плътна, здрав, може да се използва в продължение на дълго време.Опаковката включва 8 х почистващи четки.

Към свойства

Най-добри оферти в категория