.

.

Симпатичните Ивици с щампи за дрехи, Ивици-Игли за Сака, Панталони, Дънки, Бродирани Ленти, Тъканни Ленти за Етикети на Дрехи, 11 бр. Животни-Хабаров

Симпатичните Ивици с щампи за дрехи, Ивици-Игли за Сака, Панталони, Дънки, Бродирани Ленти, Тъканни Ленти за Етикети на Дрехи, 11 бр.

BGN 0.33
Налично
Налично за поръчка

【Въведете някакъв елемент към вашата рокля】Ти ще изхвърлят старите си дрехи?Моля, спрете и обърнете внимание на тези прекрасни кръпки, а това ще промени вашето мнение.Ето няколко различни стилове на ивици, които са подходящи за различни дрехи, което му придава изцяло нов външен вид!. 【Пънк-Черепа】Ще получите 6шт ивици с череп в стил пънк, всяка с размер 4 "* 3".Те се различават един от друг.Това е наистина страхотно. 【НЕ само за дрехи】 Благодарение на лекотата на използване на тези приложения може да се прилага на много елементи.За такива дрехи, якета, дънки, ризи, палта, блузи, поли и шапки.Също така е подходящ за вашите раници, портмонета, барсеток, чанти-слингов.Тези сладък кръпки са идеални, за да се затвори досадно лого или дупка. 【Красиви ивици Fabri】 Произведени по традиционна технология бродерия, от висококачествена тъкан fabri, GOOODLUCK iron on patches - вашият добър избор.Ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване. 【Съвети за използване на】 Преди да започнете, гладене, моля, покрийте с кръпки памучна кърпа, за да ги защити.А след това започнете с глад в продължение на около 10 секунди, прогладьте край още няколко пъти.Препоръчва се шият за по-дълго носене. 【Въведете някакъв елемент към вашата рокля】Ти ще изхвърлят старите си дрехи?Моля, спрете и обърнете внимание на тези прекрасни кръпки, а това ще промени вашето мнение.Ето няколко различни стилове на ивици, които са подходящи за различни дрехи, което му придава изцяло нов външен вид!. 【Пънк-Черепа】Ще получите 6шт ивици с череп в стил пънк, всяка с размер 4 "* 3".Те се различават един от друг.Това е наистина страхотно. 【НЕ само за дрехи】 Благодарение на лекотата на използване на тези приложения може да се прилага на много елементи.За такива дрехи, якета, дънки, ризи, палта, блузи, поли и шапки.Също така е подходящ за вашите раници, портмонета, барсеток, чанти-слингов.Тези сладък кръпки са идеални, за да се затвори досадно лого или дупка. 【Красиви ивици Fabri】 Произведени по традиционна технология бродерия, от висококачествена тъкан fabri, GOOODLUCK iron on patches - вашият добър избор.Ние ще направим всичко възможно, за да ви предоставим най-доброто обслужване. 【Съвети за използване на】 Преди да започнете, гладене, моля, покрийте с кръпки памучна кърпа, за да ги защити.А след това започнете с глад в продължение на около 10 секунди, прогладьте край още няколко пъти.Препоръчва се шият за по-дълго носене.

Към свойства

Най-добри оферти в категория