.

.

Керамични Пътна Чаша EPOGG 12 унции, Изолирано Чашата за Кафе с Херметически капак и Соломинкой, Вакуумни Керамика + Чаша Кафе с Двойни Стени от Неръждаема Стомана, Пре?

Керамични Пътна Чаша EPOGG 12 унции, Изолирано Чашата за Кафе с Херметически капак и Соломинкой, Вакуумни Керамика + Чаша Кафе с Двойни

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

Соломинка от неръждаема стомана ще ви е удобно глътка и студени напитки.Размер на корпуса чаши, подходящи за повечето автомобилни подстаканников. 【Уникален дизайн】 В сравнение с други чаши кафе на ceremic или от неръждаема стомана, нашата пътна кафеена чаша е изработена от керамика покритие (вътрешен гърне), а външната обвивка е изработена от неръждаема стомана, която е пластове топлоизолация, е лесно да се държи с една ръка, модерно и красиво.Флип-надолу капачката и соломинка от неръждаема стомана, го правят по-удобен за използване, лесно можете да пиете кафе с едно движение на пръста, а капака може да се плътно затворете леко натискане на палеца.Широк дизайн на бутилката позволява лесно добавяне на кубчета лед. Покритие кафе чаши, изработени от потеющего материал от неръждаема стомана, която не само има добър блясък и придава утайка от чаша хубав външен вид, но също така има добър удар, устойчивост на топлина и устойчивост на ниски температури.Керамично покритие (вътрешно) + конструкция от неръждаема стомана (отвън), правят си пътна кафеена чаша без мирис и изолирана.Отличен избор за подарък.【Важни топли съвети】1.Ако имате някакви проблеми с нашите подлежат на повторна употреба кафе на кръгчета, моля, свържете се с нас по електронната поща или изпратете въпроса на страницата с описанието на продукта, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Съхранявайте топли и студени часове】 Керамични пътна чаша от неръждаема стомана с изолация EPOGG осигурява максимална температурна устойчивост, запазва напитките топли повече от 4 часа/ студени - до 6 часа. Моля, дръжте кафеена чаша вертикално, когато тя е изпълнена с горещи течности, не се встряхивайте, за да се избегнат течове или разливи и да се изгорите. 【Запечатани кафеена чаша】 С о-пръстен, не съдържа BPA и винт на капака, която ефективно се гарантира, че вашето кафе не протечет, дори ако вашата чаша-чаша опрокинется, и с нея е много безопасно да се носят. Моля, оставете малко пространство в чашата, когато наливаете кафе в пътна чаша за кафе.ФУРНИ НЕ, САМО РЪЧНО ПРАНЕ.Важни Топли съвети.Нашите дизайнери са стигнали до извода, че капацитет на 12 унции като веднъж е достатъчно, за да отговори на ежедневните нужди на повечето хора в кафето. НЯМА МИКРОВЪЛНОВА ФУРНА, САМО РЪЧНО ПРАНЕ. 【Пътна кафеена чаша с керамично покритие】 Вътрешно покритие от костен порцелан, устойчив на киселини и алкални съпротива, позволява ви да запазите напитка без никакъв особен мирис, безопасно за пиене, а също така може да съдържа топли и студени напитки, като кафе, чай, добавки, напитки и т. Моля, дръжте кафеена чаша вертикално, когато в нея се налива гореща течност, не се встряхивайте, за да се избегнат течове или разлив и не се изгорите. 【За различни напитки】 Можете да използвате пътна чаша EPOGG обем 12 унции за пиене любимите газирани напитки или за приготвяне на кафе или чай.

Към свойства

Най-добри оферти в категория