.

.

NOLITOY 2 бр. Ключа, Светещ Стикер, Стенни Стикери за Деца, Мультяшные Етикети, Листа Стикери за деца, Стенни Стикер на Контакта, Светлинен Превключвател, Украса, Стенен ?

NOLITOY 2 бр. Ключа, Светещ Стикер, Стенни Стикери за Деца, Мультяшные Етикети, Листа Стикери за деца, Стенни Стикер на Контакта, Светлинен

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

Прекрасни етикети с ключове : светещи след поглъщане на светлина през деня.Лесен за употреба.Стикер за хладилник : перфектна декорация за детски стаи, спални, баня, хол,. Стикери за стена с животни : сладък дизайн-Супер сладък фигура на котка, пълен с детски забавления, за вашия дом, детска градина, хотел или офис.Светлинен интериор на стаята : Изработен е от PVC, стикери за стена има и използват.Стикер за ключа на светлината Cat : за трайно и устойчиво използване.Прекрасни етикети с ключове : светещи след поглъщане на светлина през деня.Лесен за употреба.Стикер за хладилник : перфектна декорация за детски стаи, спални, баня, хол,. Стикери за стена с животни : сладък дизайн-Супер сладък фигура на котка, пълен с детски забавления, за вашия дом, детска градина, хотел или офис.Светлинен интериор на стаята : Изработен е от PVC, стикери за стена има и използват.Стикер за ключа на светлината Cat : за трайно и устойчиво използване.Осъществяване на списък 1 комплект стикери от 2 теми (-2 + -21) Характеристики -Размер : 11,50 X7,50 X0,05 см / 4,52 X2,95 X0 Стикер в дома прекъсвач. -Цвят : светло жълто -Материал : PVC ключа за лампата - в спалните, хол, игрални зали, детски и homer decor светлинен превключвател декор. - Просто почистете и залепете този стенопис, това ще бъде чаровен и екзотичен пейзаж в стаята си, стикер Cat Switch. - Трябва да прави с ръцете си, продуктът е подходящ само за нежна етикети smooth media kid. - Широко приложение, може да се прилагат на всяка гладка, равна, суха повърхност, като мебели, врата, стена, под, прозорец, стъкло и т.н. Художествена картина на ключа на светлината. - Нашата стикер на ключа, самозалепващи PVC материал, може да продължи известно време като декор на стаята.Описание на продукта Домашна стикер на ключа от PVC материал, той може да бъде доста дълготрайни. модни декорации за таван и очарователен блясък етикети, които ще ви помогнат лесно да намерите ключа през нощта, визуално привлекателен ефект, е добър начин да се допълнят дизайна на интериора на вашия дом или бизнес, да докаже добрия си вкус, идеална украса на вашата стая и да изразяват себе си.Светещи тапети стикер на вратата и стикер на стената, стикер на ключа и т.н.

Към свойства

Най-добри оферти в категория