.

.

Залепваща Метална Лента, Устойчива На Разкъсване Лента от Алуминиево Фолио 20-метрова Герметизирующая Огнеупорна за Изолация (Широчина 20 мм)

Залепваща Метална Лента, Устойчива На Разкъсване Лента от Алуминиево Фолио 20-метрова Герметизирующая Огнеупорна за Изолация (Широчина

BGN 2.33
Налично
Налично за поръчка

КРАСИВО И ПРАКТИЧНО : Метална сребриста блестяща еднопосочна лента красив и лесен за използване, осигурява голямо удобство.Здраво залепен : залепваща лента от алуминиево фолио, притежава добра адхезия;, устойчив на разкъсване, да е лесно пада. оборудване запечатване на лентата : Лента от алуминиево фолио пожаробезопасна, водоустойчив, устойчив на uv радиация, топлоизолация и запечатване, е много надежден.ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : се Използва за уплътняване на съединения на тръби, уплътняване на газови тръби и тръбите за топла вода, комини и други петролни рафинерии и т.н., Водопроводните тръби и тръби на климатична инсталация теплоизолированы и красиви.ДРУГИ ПРИЛОЖЕНИЯ : може да се използва за временен ремонт на разбити съдове, а също така може да се използва за защита на вашия компютър от радиация и т.н. Характеристика : 1. КРАСИВО И практично : Метална сребриста блестяща еднопосочна лента красив и лесен за използване, осигурява голямо удобство2. ЗДРАВО залепен : залепваща лента от алуминиево фолио, притежава добра адхезия;, устойчив на разкъсване, да е лесно пада 3. Оборудване запечатване на ЛЕНТАТА : Лента от алуминиево фолио пожаробезопасна, водоустойчив, устойчив на uv радиация, топлоизолация и уплътняване, много надежна4. ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА : се Използва за уплътняване на съединения на тръби, уплътняване на газови тръби и тръбите за топла вода, комини и други петролни рафинерии и т.н., Водопроводните тръби и тръби на климатична инсталация теплоизолированы и красивы5. ДРУГИ ПРИЛОЖЕНИЯ : може да се използва за временен ремонт на разбити съдове, а също така може да се използва за защита на вашия компютър от радиация и т.н. Начин на употреба : Отворете опаковката и извадете продукт за използване.Спецификация : Тип на продукта : лента от алуминиево фолио Цвят на продукта : сребрист Обхват : Запечатване съединения на тръби, запечатване на газови тръби и тръбите за топла вода, комини и други машини за отстраняване на масла и т.н., водопроводните тръби и тръби на климатична инсталация са изолирани и са красиви, могат също да се използват за временен ремонт на счупени съдове, а също така могат да се използват за радиационна защита на компютърните възли и т.н. Осъществяване списък : 1 х Лента от алуминиево фолио.

Към свойства

Item Type:
Aluminum Foil Tape
Product Color:
Silver
Scope of Application:
Sealing of pipe joints, sealing of gas and hot water gas pipes, flue pipes of de oiling machines, etc., water pipes and air conditioning pipes are insulated and beautiful, can also be used for temporary repair of broken vessels, and can also be used for radiation protection of computer hosts, etc.
Package List:
1 x Aluminum Foil Tape :

Най-добри оферти в категория