.

.

Диспенсер за чаши Cabilock, 2 бр., Държач за Сапун, Опаковка за Сапун, Тава за Капки за Монтиране на стена, Автоматичен Диспенсер, Тава за Домашния Офис, Хотел Тоалетна (Си?

Диспенсер за чаши Cabilock, 2 бр., Държач за Сапун, Опаковка за Сапун, Тава за Капки за Монтиране на стена, Автоматичен Диспенсер, Тава

BGN 1.33
Налично
Налично за поръчка

Лесно се инсталира и е отстранена, удобен за използване.Широко се прилага прилага за всички дозаторам сапун.Спрете да се стича сапун и други дезинфектанти на течности, които могат да направят пол хлъзгави.Изработен е от материал и лек.Идеална за употреба в банята, кухнята и т.н., се инсталира Лесно и се отстранява, удобен за използване.Широко се прилага прилага за всички дозаторам сапун.Спрете да се стича сапун и други дезинфектанти на течности, които могат да направят пол хлъзгави.Изработен е от материал и лек.Идеален за използване в банята или в кухнята и т.н. Описание търсите професионален, траен и достъпен опаковка сапун за кабина за капки?Търсите издръжлив тиган за капки с дозатор сапун, който ще ви позволи да поддържа чистотата във вашия вътрешен, без следи от капки?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашият практичен тиган за събиране на капки трябва да отговарят на вашите нужди. един от най-добрите варианти за вас.Характеристики - Цвят : Сив.- Материал : .- Размер : около 17. 00 X10. 00 X10. 00 см / 6. 68 X3. 93 X3. 93inch.- Изработен е от материал и лек.- Лесен за инсталиране и премахване, удобство при употреба.- Идеален за използване в банята или кухнята и т.н. - да Не се допуска попадане на сапун и други дезинфектанти течности, които могат да направят пол хлъзгави.- Широко се прилага прилага за всички дозаторам сапун.Пратката включва 2 тава за опаковка от сапун.

Към свойства

Най-добри оферти в категория