.

.

Набор от Нескользящих Силиконови Каботажните за Пиене CHDHALTD, Кръгла Подложка за Кафе Чаши, Комплект Постелки за Дома за готвене, Поставка за Чаши (Кафе)

Набор от Нескользящих Силиконови Каботажните за Пиене CHDHALTD, Кръгла Подложка за Кафе Чаши, Комплект Постелки за Дома за готвене, Поставка

BGN 8.25
Налично
Налично за поръчка

Нетоксичен, устойчив на висока температура, износване, компресия и е трайна.Хранително-вкусовата силиконов материал, безопасен и щадящ околната среда, лесен за почистване.Водоустойчива силиконова поставка за семейства, чаени къщи, ресторанти, кафенета и т.н. Нескользящее дъното за поддържане на стабилността на чаша / бутилка на всяка маса.Защита на работния плот : Защитете вашите топли напитки и чайници от огъня щети на бюрото си. Нетоксичен, устойчив на висока температура, износване, компресия и е трайна.Хранително-вкусовата силиконов материал, безопасен и щадящ околната среда, лесен за почистване.Водоустойчива силиконова поставка за семейства, чаени къщи, ресторанти, кафенета и т.н. Нескользящее дъното за поддържане на стабилността на чаша / бутилка на всяка маса.Защита на работния плот : Защитете вашите топли напитки и чайници от огъня щети на бюрото си.Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще бъде едно приятно преживяване за пазаруване.Цвят : както е показано Опаковъчен лист : 1 Набор от настолни постелки (6 бр. настолни подложка и 1 поставка за изтривалки) Приложение : Къща, кафене, бар Размер : Поставка : 10*10*0.5 см; Поставка за постелки : 11.3*11.3*4.3 см Материал : Силикон, железни характеристики : 1. Нетоксичен, устойчив на висока температура, износване, компресия и е трайна. 2. Дизайн на чист цвят, чист и елегантен, не е лесно да избледняват. 3. Хранително-вкусовата силиконов материал, безопасен и щадящ околната среда, лесен за почистване. 4. Висока температурна устойчивост : Силикагел притежава добра устойчивост на топлина и стабилност при ниски температури, ниска температура -30 градуса и висока температура 240 градуса. 5. Водоустойчива силиконова поставка за семейства, чаени къщи, ресторанти, кафенета и т.н. 6. Нескользящее дъното за поддържане на стабилността на чаша / бутилка на всяка маса. 7. Защита на работния плот : Защитете вашите топли напитки и чайници от огъня щети на бюрото си.

Към свойства

Най-добри оферти в категория