.

.

DOCAREFOR 24 бр. Щипки за коса с цветя модел за Малки момичета и деца, Нескользящие Метални Щипки за коса-Нокти за коса, Щипки за коса, Цветни Фиби за Коса (2 размера)

DOCAREFOR 24 бр. Щипки за коса с цветя модел за Малки момичета и деца, Нескользящие Метални Щипки за коса-Нокти за коса, Щипки за коса,

BGN 3.00
Налично
Налично за поръчка

висококачествени материали. Универсално използване.Идея за подарък.Пратката включва в себе си : В комплекта е включена общо 24 бр заколок за коса, включително 12 бр голям цветен и 12 бр малки цветни заколок.Има 6 едноцветни цветове и 6 блестящи едноцветни цветове, подходящи за различни рокля, цветя за коса и прическам.Здрав материал : щипки за коса са изработени от качествен метал, устойчиви на ежедневното износване и падане. Универсално приложение : Идеален набор от заколок за коса за деца, юноши и жени.Идеално място за провеждане на рождени дни, партита, събития училище, празници и още много други.Гаранция : В Docarefor ние предлагаме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранция, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашите продукти, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа.Пратката включва в себе си : В комплекта е включена общо 24 бр заколок за коса, включително 12 бр голям цветен и 12 бр малки цветни заколок.Има 6 едноцветни цветове и 6 блестящи едноцветни цветове, подходящи за различни рокля, цветя за коса и прическам.Здрав материал : щипки за коса са изработени от качествен метал, устойчиви на ежедневното износване и падане. Универсално приложение : Идеален набор от заколок за коса за деца, юноши и жени.Идеално място за провеждане на рождени дни, партита, събития училище, празници и още много други.Гаранция : В Docarefor ние предлагаме 100% удовлетвореност и връщане на парите гаранция, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с нашите продукти, ние ще решим вашите проблеми в рамките на 24 часа.

Към свойства

Най-добри оферти в категория