.

.

Поставка за напитки, Кръгли Плетени Подложки, Стойки за пиене в синьо-бяло Фарфоровом стил, Подложка за чаши за напитки, Стойка за Вино-Бирени барове, Поставки за на?

Поставка за напитки, Кръгли Плетени Подложки, Стойки за пиене в синьо-бяло Фарфоровом стил, Подложка за чаши за напитки, Стойка за Вино-Бирени

BGN 32.48
Налично
Налично за поръчка

【Китайски ЕЛЕМЕНТИ】 : В постаменти за фермерска къща използва много китайски елементи, като например китайски възли и порцелан.Той е уникален, красив, лек и экологичен, че може да помогне за опазване на околната среда. 【Естествени МАТЕРИАЛИ И УМЕНИЯ бродерия】 : Благодарение на невероятен селски поделкам плетени подложки могат да се използват и за производство ротанговых чаши, чаши с босилек, каботажните-подложки, въз основа на изолирани горещи таблетки, тенджери.Удовлетворяване на вашите различни нужди. 【ДЪРЖИТЕ на ЧИСТОТАТА на】 : Поставка за напитки са красиви, да се изолират и ефективно долавят и кондензат от студени напитки, защитава повърхността от зацапване или повреда.Това също може да се поддържа чистотата на плота. 【Безопасно да се ИЗПОЛЗВА】 : Поставка за чаши ще предпазите ръцете си от попадане на горещо кафе, чай, вода.И което предотвратява появата на драскотини и износване на плота.Защитете маса или парту. 【Красива УКРАСА И подаръци】 : Тези поставка за кафе, украсяване на дрехите, дома, в хотели, ресторанти и барове, а също така може да бъде надарен с приятели. 【Китайски ЕЛЕМЕНТИ】 : В постаменти за фермерска къща използва много китайски елементи, като например китайски възли и порцелан.Той е уникален, красив, лек и экологичен, че може да помогне за опазване на околната среда. 【Естествени МАТЕРИАЛИ И УМЕНИЯ бродерия】 : Благодарение на невероятен селски поделкам плетени подложки могат да се използват и за производство ротанговых чаши, чаши с босилек, каботажните-подложки, въз основа на изолирани горещи таблетки, тенджери.Удовлетворяване на вашите различни нужди. 【ДЪРЖИТЕ на ЧИСТОТАТА на】 : Поставка за напитки са красиви, да се изолират и ефективно долавят и кондензат от студени напитки, защитава повърхността от зацапване или повреда.Това също може да се поддържа чистотата на плота. 【Безопасно да се ИЗПОЛЗВА】 : Поставка за чаши ще предпазите ръцете си от попадане на горещо кафе, чай, вода.И което предотвратява появата на драскотини и износване на плота.Защитете маса или парту. 【Красива УКРАСА И подаръци】 : Тези поставка за кафе, украсяване на дрехите, дома, в хотели, ресторанти и барове, а също така може да бъде надарен с приятели.Параметри : Тип на продукта : Подставкаматериал : виетнамски есенна лоза + синьо-бял порцелан Тегло : приблизително 20-46 г / 0,7-1,6 унция. Съдържание на пакета : 1 на синьо-бялата порцеланова поставка.

Към свойства

Item Type:
Coaster
Material:
Vietnamese Autumn Vine + Blue and White Porcelain
Gross Weight:
Approx. 20-46g/0.7-1.6oz
Package List:
1 x Blue and White Porcelain Coaster

Най-добри оферти в категория