.

.

Набор от вази за пъпки HANIHUA от 6 Малки Стъклени вази за цветя, Набор от Прозрачни Вази за Сватбена декорация, Вътрешни Декоративни Вази за десктоп рафтове, Мини-Ваза ?

Набор от вази за пъпки HANIHUA от 6 Малки Стъклени вази за цветя, Набор от Прозрачни Вази за Сватбена декорация, Вътрешни Декоративни

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

➤ Материал и качество : Набор от HANIHUA от 6 прозрачни стъклени вази е изработен от прозрачно стъкло.Как от всички страни, така и отдолу ваза има дебели дизайн, в сравнение с обикновена ваза по-дебела и здрава. ➤ ЗДРАВА ОПАКОВКА и ПОДДРЪЖКА : Комплект от 6 ваз е пълен с поролоновыми разделители, за да се избегне повреда при транспортиране.По всички въпроси за набиране на стъклени вази HANIHUA или за случайна повреда, моля, свържете се с нас на денонощна услуга за поддръжка на клиенти.Както цената, така и качеството могат да бъдат закупени с увереност.Няма риск!. ➤ КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН и ЦВЯТ спрей : Кръгла вертикален модел.Ваза по-ярка, отколкото обикновена ваза, особено при отразяването на светлината, ваза ще бъде много по-ярки. ☀ КРАСИВ ПОДАРЪК ще Ви хареса комплект от 6 стъклени вази за пъпки.Просто да ги напълни с красиви и ярки свежи или изкуствени цветя, и ние вярваме, че това е идеален подарък!. ➤ ИЗПОЛЗВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ : Универсално и елегантно за ежедневна или официална среда.Супер сладки за украса на маси, рафтове, тумбочек, первази, трапезария и дневна, офис и много други. ➤ Материал и качество : Набор от HANIHUA от 6 прозрачни стъклени вази е изработен от прозрачно стъкло.Как от всички страни, така и отдолу ваза има дебели дизайн, в сравнение с обикновена ваза по-дебела и здрава. ➤ ЗДРАВА ОПАКОВКА и ПОДДРЪЖКА : Комплект от 6 ваз е пълен с поролоновыми разделители, за да се избегне повреда при транспортиране.По всички въпроси за набиране на стъклени вази HANIHUA или за случайна повреда, моля, свържете се с нас на денонощна услуга за поддръжка на клиенти.Както цената, така и качеството могат да бъдат закупени с увереност.Няма риск!. ➤ КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН и ЦВЯТ спрей : Кръгла вертикален модел.Ваза по-ярка, отколкото обикновена ваза, особено при отразяването на светлината, ваза ще бъде много по-ярки. ☀ КРАСИВ ПОДАРЪК ще Ви хареса комплект от 6 стъклени вази за пъпки.Просто да ги напълни с красиви и ярки свежи или изкуствени цветя, и ние вярваме, че това е идеален подарък!. ➤ ИЗПОЛЗВАНЕ НА РАЗЛИЧНИ ПОВОДИ : Универсално и елегантно за ежедневна или официална среда.Супер сладки за украса на маси, рафтове, тумбочек, первази, трапезария и дневна, офис и много други.Цветя играят важна роля в създаването на атмосфера за вашия специален повод.Ние се оттеглил да търси идеални вази за вашите цветя.Стъклени вази HANIHUA различни цветове ще придадат на вашето декора елегантна атмосфера.Нашите вази се радват на успех при декоратори за дома, организатори на събития, цветарите, ресторанти и дизайнери.Те се продават в комплект от 3,5 налични цветове : прозрачно, синьо, жълто, зелено, сиво, което предлага добро съотношение на цена и качество.

Към свойства

Най-добри оферти в категория