.

.

Zerodeko 2 бр., Криле в стил ключ, Офис Бяло Колие във формата на Декоариона, Домашно Крило, Табла, Скрин, Ангел, Пръстени за Суета, Колиета, за съдове, Хх См, плавателни съд?

Zerodeko 2 бр., Криле в стил ключ, Офис Бяло Колие във формата на Декоариона, Домашно Крило, Табла, Скрин, Ангел, Пръстени за Суета,

BGN 2.33
Налично
Налично за поръчка

Поставка за дисплея с хрустальным топка : Домакински тава за съхранение на ключове, държач за ключове, украса за diy от смола, можете да изпратите това на своите приятели или семейства, това им хареса.Подходящ за различни сцени, на дома, на кухнята, ресторанта, партита. Основа за кристални топки : интелигентен дизайн и широка гама от за съхранение.Може да бъде за бижута, ключове, монети и т.н. Златар купа : Лесен за преместване, дългогодишна, сигурна, нова и устойчива.Шийн finish ръчно ръбове и ъгли, гладка и задълбочена работа.Очарователно Бижу за съхранение : ?Можете да го закупите и уникална декорация за тавата за съхранение в an.Декоративна бижутерия табела : ? е Изработен от материали с отлично качество, което позволява да се използва в продължение на много дълго време.Пратката включва 2 x тава за бижута Характеристики -Той най-вече е изработен от безопасен и лек материал, елегантен и издръжлив, с отлична консистенция, тава за ключове от смола. -Можете да си купите е творческа и уникална декорация за тавата за съхранение в бижутериен магазин. -Светло и красиво, креативен и уникален, практичен и устойчив, проектирани за вашето удобство. тава за колиета. -Уникален дизайн и творчески прекрасен външен вид е уникално проектирана, за да отговори по-добре на вашите нужди в де организатор за демонстрация на бижута. -Материал : Купа за кристални притежатели от смола -Тънка работа, гладка повърхност, красив и здрав, и да може добре да ви служи тавата за обеци.Описание на продукта Тава за съхранение Makeup Креативен дизайн го прави красив и практичен.поставка за демонстрация на бижута Изработени от фина изработка и полимерни материали, притежава отлична здравина и практичност. тава за акценти Е чудесен тава за съхранение на ключове, който ще ви даде една добра служба. тава за обици Търсите креативни и изящни бижута за тави за съхранение?Нашите продукти ще стане ваш добър избор.

Към свойства

Най-добри оферти в категория