.

.

купа за диня за Момичета, Купа за плодова салата, Сладко Мультяшная Купа за Десерт, Керамична Купа за Овесени ядки (Цвят: A размер: 1 бр.)

купа за диня за Момичета, Купа за плодова салата, Сладко Мультяшная Купа за Десерт, Керамична Купа за Овесени ядки (Цвят: A размер: 1

BGN 7.68
Налично
Налично за поръчка

Това е здраве и защитата на околната среда.На повърхността е добре полиран. разпределение на поискване, липса на чужд мирис, по-хигиенично.На повърхността е добре полиран, е с гладки ръбове и заоблени ъгли. Приятна на допир, не травмирует ръце. лесна и полезна. здрави и твърди, дълъг живот, му е трудно да се прекъсне.Това е здраве и защитата на околната среда.На повърхността е добре полиран. разпределение на поискване, липса на чужд мирис, по-хигиенично.На повърхността е добре полиран, е с гладки ръбове и заоблени ъгли. Приятна на допир, не травмирует ръце. лесна и полезна. здрави и твърди, дълъг живот, му е трудно да се прекъсне.Име на продукта : купа за диня Материал : nbr порцелан Технология : изкуствена цветна росписьразмер : 16,5 * 12применение : купа за спагети, салатница, купа за супа, осигуряващи опазване на здравето и на околната среда.На повърхността е добре полиран. разпределение на поискване, липса на чужд мирис, по-хигиенично.На повърхността е добре полиран, е с гладки ръбове и заоблени ъгли. Приятна на допир, не травмирует ръце. лесна и полезна. здрави и твърди, дълъг живот, му е трудно да се прекъсне.Осъществяване списък : 1 x кутия за съхранение Забележка : 1. При ръчно измерване на размера ще имат грешка 0,5-2 мм в зависимост от самия продукт.2. Поради разлики в осветлението и на екрана цвят на продукта може да се различават малко от изображението.Дизайн материал : Порцелан толкова стабилен, колкото и деликатен, нетоксичен и нетяжелый метал, обожженный при висока температура 1300 °, тя е по-безопасна за употреба.

Към свойства

Най-добри оферти в категория