.

.

minkissy 12 Листа Молив За очи на Стикери За грим на Очите Временни Етикети За очна линия на Очите Временни Етикети за Сенки За очи Временни Етикети За Сенки За очи Време?

minkissy 12 Листа Молив За очи на Стикери За грим на Очите Временни Етикети За очна линия на Очите Временни Етикети за Сенки За очи Временни

BGN 2.00
Налично
Налично за поръчка

САМОЗАЛЕПВАЩИ етикети за ГРИМ на ОЧИТЕ - Стикер за сенки за очи е предназначена за приятелите и семейството си, които обичат грим за cosplay, със собствените си ръце.САМОЗАЛЕПВАЩИ етикети за СЕНКИ за очи - леки и дишащи, те могат напълно да се откъсне, без никакъв дискомфорт.Временни етикети за грим на ОЧИТЕ - те могат да направят очите си по-дълбоко и по-привлекателен, лесно ви придават нов облик.Етикети за очна линия - Изключителна изработка им придава красив и модерен външен вид, ви прави ослепителен.Временни етикети за очна линия на ОЧИТЕ - ще ви във важни случаи, като нощни клубове, дискотеки, карнавали, cosplay, грим за Хелоуин, деня на раждане и други.САМОЗАЛЕПВАЩИ етикети за ГРИМ на ОЧИТЕ - Стикер за сенки за очи е предназначена за приятелите и семейството си, които обичат грим за cosplay, със собствените си ръце.САМОЗАЛЕПВАЩИ етикети за СЕНКИ за очи - леки и дишащи, те могат напълно да се откъсне, без никакъв дискомфорт.Временни етикети за грим на ОЧИТЕ - те могат да направят очите си по-дълбоко и по-привлекателен, лесно ви придават нов облик.Етикети за очна линия - Изключителна изработка им придава красив и модерен външен вид, ви прави ослепителен.Временни етикети за очна линия на ОЧИТЕ - ще ви във важни случаи, като нощни клубове, дискотеки, карнавали, cosplay, грим за Хелоуин, деня на раждане и други.Списък на пакетите 12 листа x етикети за сенки за очи Характеристики -Лека и дишаща, и може напълно да се откъсне, без никакъв дискомфорт Самозалепващи етикети за грим на очите. -Това може да ви помогне да украсят своя грим на очите и да ви направи по-уникални и красиви стикери за сенки за очи. -Стикер за сенки за очи - идеален подарък за приятели и семейство, които те обичат, самозалепващи стикери за очна линия "Направи си сам" за cosplay. -Цвят : както е показано на Стикери за грим на очите, с пеперуди -Материал : Хартия етикети за очна линия на очите с пеперуди Размер : 14,00 X11,00 X0,20 см / 5,50 X4,32 X0 Етикети за грим на очите, с пеперуди. -Това умение му придава красив и модерен външен вид, ви прави ослепителен стикери за очна линия на очите. -Висококачествен материал и дълготрайност на грима на очите.Лесни за използване и лесна за почистване на временни етикети за сенки за очи.Описание на продукта Етикети за очна линия, Това ще ви отнеме само няколко секунди, за да получите най-идеалният вид. самозалепващи етикети за грим на очите, Самозалепващи стикери за очна линия и сенки за очи ви позволяват веднага да се създаде грима на очите. временни етикети за грим на очите, Направени от добър материал, издръжлив на употреба, запазват естествения си вид за дълго време.

Към свойства

Най-добри оферти в категория