.

.

Украса за Банери с 16-ия Рожден Ден за Момче - Син на Златен Фон за рождения Ден на 16, Аксесоари За Партита, Декорация - Плакат с Шестнадесет Дни, Рожден ден, Подпори за ?

Украса за Банери с 16-ия Рожден Ден за Момче - Син на Златен Фон за рождения Ден на 16, Аксесоари За Партита, Декорация - Плакат с Шестнадесет

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

[Получавате] - Синьо-златни бижута за банери happy 16th birthday, 72,8 X 43,3 инча, достатъчно, за да украсят вашата парти по случай 16-годишнината си. [Уникален дизайн] - Модерен синьо-златни дизайн с изящни елементи на празнична рисунка, като балони, знамена, ленти и голям златен номер "16" и т.н., създаващ щастливо и незабравимата атмосфера на партито в чест на 16-годишнината си, е отличен избор за партита в чест на 16 години. [Подходящ за] - Много подходящ за украса на парти по случай 16-годишнината си, можете да го използвате за украса на стена, на балкона, оградата на вътрешния двор, дръвче и т.н., а също и като фон за снимки, за да уловим този красив момент. [Лекота на инсталиране на] - Плакат на синьо-златни 16-та годишнина има медни пръстени в четирите краища и снабден с въже.Просто използвайте въже, за да закачите плакат там, където искате да декорирате. [Висококачествени материали] -Използва се висококачествен полиестер материал, изискана печат, лек и лесно выцветающий.

Към свойства

Най-добри оферти в категория