.

.

Набор от фризьорски ножици 6,0 см, Професионални Ножици за Коса и Фризьорски салон Филировочные Ножици за Салон и Семейството, Сребрист

Набор от фризьорски ножици 6,0 см, Професионални Ножици за Коса и Фризьорски салон Филировочные Ножици за Салон и Семейството, Сребрист

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

1. Изработени от висококачествена неръждаема стомана, ножици за коса остри, топлоустойчиви и коррозионностойкие, устойчиви на ръжда. 2. нашите ножици намаляват бъркотия в прическа, тъй като нито един косъм не влезе между тях филировочными ножове, за разлика от другите ножици за филировки коса, представени на пазара. 3. Дръжка дизайн прави изтъняване на косата е много удобно.Набор от фризьорски ножици оборудван заглушител, който не ще да произвеждат прекалено много шум в процеса на подстригване. 4. помага ви с лекота прическа и не изисква усилия при косенето.Подходящ е както за суха, така и на влажна коса. 5. Инструменти за косене широка употреба, комплект за подстригване на коса е предназначен както за битови, така и за професионална употреба. подходящ за деца, жени и мъже. 1. Ножици за коса са изработени от висококачествена неръждаема стомана, те са остри, топлоустойчиви и коррозионностойкие, устойчиви на ръжда. 2. нашите ножици намаляват бъркотия в прическа, тъй като нито един косъм не влезе между тях филировочными ножове, за разлика от другите ножици за филировки коса, представени на пазара. 3. Дръжка дизайн прави изтъняване на косата е много удобно.Набор от фризьорски ножици оборудван заглушител, който не ще да произвеждат прекалено много шум в процеса на подстригване. 4. помага ви с лекота прическа и не изисква усилия при косенето.Подходящ е както за суха, така и на влажна коса. 5. Инструменти за косене широка употреба, комплект за подстригване на коса е предназначен както за битови, така и за професионална употреба. подходящ за деца, жени и мъже. -Което го прави удобен за професионална или домашна употреба.Отличен е подходящ за работници от салони за красота, стилисти, както и за лична употреба.Параметри : Размер : 6,0 см Цялостна дължина : 17 смМатериал : неръждаема стомана размер на рязане : 15-25 (%) съдържание на Пакета : 1 * Плоски ножницы1 * Назъбени ножницы1 * Кожена сумка1 * Зажим2 * расческа1 * салфеткаинструкции за употреба : 1. Тъй като този продукт е внимателно тестван, преди да изпратите от завода, винт е настроен на подходящо място, моля, не регулирайте лесно.2. Моля, не срежете въздух лесно (т.е. перекрывайте подаването на въздух).3. Тъй като този продукт е много остър, моля, обърнете внимание на безопасността по време на употреба.4. След употреба, моля навреме сотрите остатъци с нож, ако е необходимо нанесете малко количество от кристалната смазване и го сложете в пакет за съхранение.

Към свойства

Size:
6.0 inch
Full length:
17CM
Material:
stainless steel
Thinning amount:
15-25 (%)
Package Contents:
1*Flat shear:
1*Tooth scissors:
1*Leather bag:
1*Clip:
2*comb:
1*Wipe:
Instructions for use:
1. Because this product has been rigorously inspected before leaving the factory, the screw has been adjusted to the appropriate position, please do not easily adjust.:
2. Please do not cut the air easily (ie cut the air).:
3. Because this product is very sharp, please pay attention to safety during use.:
4. After use, please clean up the residue on the blade in time, if necessary, apply a small amount of crystal lubricant and put it in the bag for storage. :

Най-добри оферти в категория