.

.

Погребението на Възпоменателен Сувенир EYHLKM Спомен, ръчно Направена Дървена Рамка за Пепел, Домашни Дървена Кутия на Цилиндъра Кремация Похоронная Кутия за Човешк?

Погребението на Възпоменателен Сувенир EYHLKM Спомен, ръчно Направена Дървена Рамка за Пепел, Домашни Дървена Кутия на Цилиндъра Кремация

BGN 3.00
Налично
Налично за поръчка

100% Красива дървена урна за кремация на човешкия пръст ръчна изработка, изработени от опитни майстори, е уникална, трайна и се ПРЕДЛАГА на ЦЕНА.Перфектна дървена урна за близките си хора и неща.Тази урна, изработена от дърво от най-високо качество, има добра здравина.Нашата елегантна урна добре ще се впишат във всеки интериор, можете да го сложите в хола, спалнята, офиса, край камината или в офиса, нека компаньонка ще бъде с вас винаги.Нашите кошчета, изработени от древните умения.На външен вид е уникален, независимо от това, какъв дизайн и ръчна изработка на нашите изделия - всичко това е вашият най-добър избор.Не забравяйте да придружава топлина, за да пожелая на всички духове на Запад да се върнат на небето и да почива вечно.Параметър: Име на продукта : Урна за кремация Материал : дърво Размер : Идеален за домашни любимци и хора с тегло до 40 кг. (Подходящ за кремирани останки с тегло 40 килограма).Функция : 1.Скъпоценни спомени, погребения, които дават достойнство и уважение, ще ви накарат да се почувствате по-добре и по-удовлетворени.2. Чиста ръчна работа, традиционен занаят, гладка повърхност, осигурява великолепен външен вид и отлично чувство за ръце.Съвет : 1. Бъдете внимателни, за да не попаднат под ударите на твърди предмети.2. Чудесно място за почивка, където можете да запишете и припомни за любимите си домашни животни и хора.3. Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, веднага се свържете с нас, за да можем да решите проблема си.Цветовете могат да се различават в зависимост от езика разлика, моля, разберете.

Към свойства

Най-добри оферти в категория