.

.

POPVIDA Кърпа от Микрофибър за почистване - Цветен Штучная от Шенилна, Сгибаемая Сгъваем Нож за Домашния офис, почистване на автомобила (Зелен + син)

POPVIDA Кърпа от Микрофибър за почистване - Цветен Штучная от Шенилна, Сгибаемая Сгъваем Нож за Домашния офис, почистване на автомобила

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

[Поддръжка] Глава на четка е изработена от микрофибър и шенилна специален начин.Кърпа от микрофибър за лесно миене и мека.Антистатичен дизайн без драскотини позволява ви да бъдете сигурни в почистване на автомобила или мебели. 【Качествени материали】Прът парцали от неръждаема стомана минава гладко, него не е лесно да се огъват, той здрав и издръжлив.Телескопичната дръжка може да бъде удлинена от 10 см до 30 см.Главата на четката лесно да се огъват във всякаква форма.Идеален за всички ъгли. 【Широк спектър от приложения】 Този парцал от пера подходящи не само за премахване на прах с компютри, климатици, телевизори и друга битова техника, но също така е подходяща за тавани, щори, вентилатори, печатни платки и т.н., можете да Го поставите в някой ъгъл и се избърсват почти навсякъде. 【Предпоставка включва】 2 х кърпа на главата от шенилна -зелен, син; 1 х подарък кутия.Лесно отличимый, подходящи за почистване от прах на дивана, маса, гардероб, кола и вътрешността на колата и т.н. на 100% Задоволително следпродажбено обслужване, ние предлагаме 100% задоволително следпродажбено обслужване. [Поддръжка] Глава на четка е изработена от микрофибър и шенилна специален начин.Кърпа от микрофибър за лесно миене и мека.Антистатичен дизайн без драскотини позволява ви да бъдете сигурни в почистване на автомобила или мебели. 【Качествени материали】Прът парцали от неръждаема стомана минава гладко, него не е лесно да се огъват, той здрав и издръжлив.Телескопичната дръжка може да бъде удлинена от 10 см до 30 см.Главата на четката лесно да се огъват във всякаква форма.Идеален за всички ъгли. 【Широк спектър от приложения】 Този парцал от пера подходящи не само за премахване на прах с компютри, климатици, телевизори и друга битова техника, но също така е подходяща за тавани, щори, вентилатори, печатни платки и т.н., можете да Го поставите в някой ъгъл и се избърсват почти навсякъде. 【Предпоставка включва】 2 х кърпа на главата от шенилна -зелен, син; 1 х подарък кутия.Лесно отличимый, подходящи за почистване от прах на дивана, маса, гардероб, кола и вътрешността на колата и т.н. на 100% Задоволително следпродажбено обслужване, ние предлагаме 100% задоволително следпродажбено обслужване.

Към свойства

Най-добри оферти в категория