.

.

Мъжки бизнес раница MARKETRON, 15.6-инчов Тънък раница за лаптоп от висок клас магнитна закопчалка, Водоустойчив Модерен Ежедневния работен раница, идеален за пътуване д?

Мъжки бизнес раница MARKETRON, 15.6-инчов Тънък раница за лаптоп от висок клас магнитна закопчалка, Водоустойчив Модерен Ежедневния работен

BGN 3.33
Налично
Налично за поръчка

В предния джоб може да се съхранява 9,7-инчов ipad.Решенията са следните : 1 Нежно погладьте ръка. 2 Избършете с влажна кърпа или влажна хартиена кърпа.Ние ще осигурим подкрепа от страна на специалист.В същото време теглото на бизнес раницата е само 0,73 кг, което е много удобно за носене.Изчистен модерен стил е идеален за работа, пътувания на работа, ежедневието на деловия човек. ▶ Качествени услуги : На този продукт се разпространява годишна сервиз от датата на закупуване. ▶ Качествени услуги : На този продукт се разпространява годишна сервиз от датата на закупуване.▶ Високо-tech магнитна ключалка : затвори се състои от магнит и PVC-материал, който е здрав.И има два странични джоба, така че можете да съхранявате своята бутилка и чадър. ▶ Водоустойчив и устойчив на абразия : Раница за лаптоп е изработена от изкуствена тъкан и на тъкани Оксфорд с найлон подплата с висока плътност, която притежава добри водоустойчиви характеристики, защитава вашите неща от водни пръски и дъжд. ▶ Високо-tech магнитна ключалка : затвори се състои от магнит и PVC-материал, който е здрав.Освен това, в задната част на раницата има потайные джобове с цип за допълнителна защита от кражба.Изчистен модерен стил е идеален за работа, пътувания на работа, ежедневието на деловия човек.В съответствие с две от посочените по-горе методи повърхност може да стане гладка. ▶ Полезни съвети : Бизнес раница се използва в процеса, ако повърхността на панти капак изтощава, моля, не се притеснявайте, може да се поправи.В едно просторно главното отделение се поставят списания, дрехи или пътни принадлежности. ▶ Дишаща и лека : - Тек раница с U-образна триизмерна вентилация на гърба на облегалката, допринася за конвекция на въздуха, вентилация и ефекта от отклоняване на топлина.Широки презрамки от дишаща мрежа с богата губчатыми подплънки ще помогнат за облекчаване на натоварването на рамото.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля, изпратете ни номер на поръчката и номер на модела на продукта.

Към свойства

Най-добри оферти в категория