.

.

ГЛОБЛЕНД Божур Цвете Режещи Удари Красив Божур Шаблон Шаблон От Въглеродна Стомана Божур Листата на Щанцовани Метални Печати За Направата на Картичките Scrapbooking на?

ГЛОБЛЕНД Божур Цвете Режещи Удари Красив Божур Шаблон Шаблон От Въглеродна Стомана Божур Листата на Щанцовани Метални Печати За Направата

BGN 4.74
Налично
Налично за поръчка

Красив божур : Нашите метални щанци за рязане са с рисунка на цвете, божур, цвете божур много ярка, размер на около 7,91 инча (20,1 см) и височина 4,80 инча (12,2 см) на дължина, 0,03 инча (0,08 см) дебелина.Висококачествен материал : Висококачествена тънка метална матрица за подпечатване от въглеродна стомана се различава надеждност на допир, фина обработка, тънки ръбове, гладка повърхност, нейната лесно да се прекъсне и да се деформира, а и тя няма да навреди на изделия ръчна изработка.Изискани подаръци : Щанци за рязане на метал са много подходящи за хора и приятелите си като празнични дарове, които помагат да развият преносими умения на хората и повишаване на интереса им към рязане на хартия.Широко приложение : Подходящи за производството на изделия от ръчно изработени изделия.Можете да го използвате за направата на празнични картички по различни поводи, украса scrapbooking и албуми и така нататък.Споделете с други хора : Можете да използвате тези метални щамповане с вашите служители и приятели, за да подобри отношенията си, да получат удоволствие от процеса на производство на ръцете си, както и да развива въображението си. △ Ръчно щамповане с ръцете си помага на способностите на децата да развиват интелекта. △ Е изработен от стомана материал, добра твърдост и мек на пипане. △ Е най-подходящ за създаване на красиви поздравителни картички за рожден ден. △ Чудесен подарък за вашите приятели и деца, който ще ви помогне да развият своите практически умения.Може да се използва за рязане на различни материали, включително хартия, филц, картон (200-250 g), клееную фланела, лазерна хартия, памучен плат и т.н.! (Моля, уверете се, че максималната дебелина на рязане на материала е по-малко от 1/25 инча.).

Към свойства

Най-добри оферти в категория