.

.

plplaaoo 65 бр. Ръководства за въдици, Комплект за ремонт на дюзи въдици с Кутия За Съхранение, Устойчивост на Корозия, Комплект за ремонт Водачи за въдици за морски Рибо?

plplaaoo 65 бр. Ръководства за въдици, Комплект за ремонт на дюзи въдици с Кутия За Съхранение, Устойчивост на Корозия, Комплект за ремонт

BGN 19.73
Налично
Налично за поръчка

【Разширения обхват на хвърляне】Използването на тази употреба за въдица позволява намаляване на заплитане на въжето и общото тегло, а също и увеличаване на обхвата на заброса, устойчивост и запазване на панти, предоставя отлична производителност и несравнима стойност. 【Лекота на работа】 Просто сложете тези ръководства за въдици в своята лодка, камион, кутия за принадлежности, никога вече не губете нито минута във вода от повредената водач въдици, бързо и лесно ремонтируйте своя връх, като рибари доверие. 【Процес гальванопокрытия】Тази въдица използва усъвършенстван процес гальванопокрытия с опазването на околната среда, който се отличава с висока устойчивост на корозия и може да се използва морска и сладка вода. 【Блестящ вид】 Гланцирани керамични водачи значително ще намалят габаритните вероятността от повреждане на въжето и най-подходящи за вашата въдица и дизайн стръв. 【Подобряване на точността на】Употреба за въдица подобрява обхвата и точността на заброса, а рамка и тел от високо стомана са подходящи за всички фторуглеродных, моноволокнистых и плетени леск.Параметри : Тип на продукта : Комплект за ремонт на въдици Материал : Высокоуглеродистая стомана, керамика Размер : Вътрешен диаметър магнитни пръстени : размери 6 : прибл. 4 мм / 0,16 инча 8 : прибл. 5 мм / 0,20 инча 10 : прибл. 7 мм / 0,28 инча 12 : Около. 8,5 мм / 0,3 инча 16 : прибл. 11 mm / 0,4 инча 20 : прибл. 14 мм / 0,55 инча съдържание на Пакета : 65 х Комплект за ремонт на въдици 1 x Кутия за съхранение.

Към свойства

Item Type:
Fishing Rod Repair Kit
Material:
High Carbon Steel, Ceramic
Size:
Inner Diameter Of Magnetic Rings
Size 6:
Approx. 4mm / 0.16in
Size 8:
Approx. 5mm / 0.20in
Size 10:
Approx. 7mm / 0.28in
Size 12:
Approx. 8.5mm / 0.3in
Size 16:
Approx. 11mm / 0.4in
Size 20:
Approx. 14mm / 0.55in
Package List:
65 x Fishing Rod Repair Kit 1 x Storage Box

Най-добри оферти в категория