.

.

hopsupRC Актуализира детайл за 1/18 TRX4M, Радиоуправляеми Амортисьор с голяма дупка от сплав, Гуми за радио-управляеми колела От Месинг с шестоъгълни ступицей 10 мм, Удълже?

hopsupRC Актуализира детайл за 1/18 TRX4M, Радиоуправляеми Амортисьор с голяма дупка от сплав, Гуми за радио-управляеми колела От Месинг

BGN 1.00
Налично
Налично за поръчка

❤【Съвместимост с】 : Подробности за обновяване на RC за 1/18 TRX4 M. ?【Шок обновяване】 Амортисьор rc big bore shock Absorber Damper осигурява дълготрайност и почти пълна липса на триене, осигуряване на сверхгладкое затихване и по-продължителната работа.Осигуряват висока надеждност и добра съвместимост, висока степен на защита и дълъг живот. 【Висококачествени материали 】 : RC Hopes Up е Изработен от качествена месинг, качествени масивен месинг, устойчив на абразия, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време. ❤【Отлични експлоатационни характеристики】 : повърхността Му има противоскользящим ефект, който може да осигури силно сцепление и издръжливост, както и осигуряване на стабилна и гъвкаво шофиране.Благодарение на специалната текстура на повърхността, той има по-голямо сцепление, подходящ за настилката, суха трева, плътно утрамбованной мръсотия, свободни повърхности и т.н. ❤【Гаранция Hopsup RC】 : Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна! нашият екип е готов да ви помогне за решаване на възникнали имате проблеми, вашето удовлетворение е наш основен приоритет. ❤【Съвместимост с】 : Подробности за обновяване на RC за 1/18 TRX4 M. ?【Шок обновяване】 Амортисьор rc big bore shock Absorber Damper осигурява дълготрайност и почти пълна липса на триене, осигуряване на сверхгладкое затихване и по-продължителната работа.Осигуряват висока надеждност и добра съвместимост, висока степен на защита и дълъг живот. 【Висококачествени материали 】 : RC Hopes Up е Изработен от качествена месинг, качествени масивен месинг, устойчив на абразия, здрав и издръжлив, може да се използва в продължение на дълго време. ❤【Отлични експлоатационни характеристики】 : повърхността Му има противоскользящим ефект, който може да осигури силно сцепление и издръжливост, както и осигуряване на стабилна и гъвкаво шофиране.Благодарение на специалната текстура на повърхността, той има по-голямо сцепление, подходящ за настилката, суха трева, плътно утрамбованной мръсотия, свободни повърхности и т.н. ❤【Гаранция Hopsup RC】 : Ако не е на 100% напълно доволни от нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас, за да поиска връщане или замяна! нашият екип е готов да ви помогне за решаване на възникнали имате проблеми, вашето удовлетворение е наш основен приоритет.

Към свойства

Най-добри оферти в категория