.

.

Пластмасови Корита PATKAW Пластмасови Корита Тава за инструменти 3 Серии Аквариум Изолирующая плоча Аквариум Aquarium Акрилна Плоча Разделител Аквариум Разделител Проз?

Пластмасови Корита PATKAW Пластмасови Корита Тава за инструменти 3 Серии Аквариум Изолирующая плоча Аквариум Aquarium Акрилна Плоча Разделител

BGN 10.41
Налично
Налично за поръчка

Решетеста разделительный тава за резервоари : Изработен е от качествен акрил, е безвреден, безопасен и траен в употреба, не е лесно да се поддава на деформация, дълъг експлоатационен живот.Разделител на аквариума : С вендузата, лесен за инсталиране, добре е фиксиран в аквариум. Разделительный тава за аквариум : Гладка повърхност на парче, без порязвания на ръцете, много изящна изработка.Разделителните дъски за аквариум : Могат да бъдат отделени агресивните риби, делящи се на риби или изпържи.Сепаратор за аквариум : Това ще увеличи преживяемостта на риба, отделяне на агресивна риба от слаба.Пратката включва 3 х изолиращи плочи (с 2 вендузи) Характеристики -Материал : акрил -Произведен от качествен акрил, е безвреден, безопасен и траен в употреба, не е лесно да се поддава на деформация, дълъг експлоатационен живот. - Това ще увеличи преживяемостта на риба, споделяне на агресивна риба на слабите. - Е плоска и гладка, безопасни за риба и лесна за отглеждане. - Могат да бъдат отделени агресивните риби, развъждане на риба или на съюзна република югославия. - много удобен за използване и инсталиране, наистина чудесен аксесоар за аквариум.Описание на продукта търсите професионален инструмент, който ще улесни храненето на рибата?Този разделител аквариумни резервоари незабавно превръща един резервоар в два, създаване на отделна зона за риба или за отделяне на грубите риби от мирни събратя по аквариуму.

Към свойства

Най-добри оферти в категория