.

.

godblessign Жаба Адресна Метална Табела, Надпис, Метален Стенен Декор за Домашна Кухня, Кафене, Бар, Модерен Интериор Фермерска къща, Подарък За нов дом, Персонални Метал?

godblessign Жаба Адресна Метална Табела, Надпис, Метален Стенен Декор за Домашна Кухня, Кафене, Бар, Модерен Интериор Фермерска къща,

BGN 0.67
Налично
Налично за поръчка

Размери : 14 "18" 24" е Изработен от качествен метал.Лесна инсталация : Предварително пробити дупки за по-удобно захващане.Ние сме изпълнени с подобрена технология за производство на железопътни картини по-добро качество с по-ярки шарки.Прекрасно допълнение към вашия бар, кафе-сладкарница или дома.Оригинални дизайнерски работа,Артистичен Декор.Чудесно за окачване на закрито и на открито в градината.Декор за дома на стената. 100% произведено в САЩ. 24-часова отговор и 100% за обслужване на клиенти.Ние сме много сигурни в качеството на знак "нашия".Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас!.Размери : 14 "18" 24" е Изработен от качествен метал.Лесна инсталация : Предварително пробити дупки за по-удобно захващане.Ние сме изпълнени с подобрена технология за производство на железопътни картини по-добро качество с по-ярки шарки.Прекрасно допълнение към вашия бар, кафе-сладкарница или дома.Оригинални дизайнерски работа,Артистичен Декор.Чудесно за окачване на закрито и на открито в градината.Декор за дома на стената. 100% произведено в САЩ. 24-часова отговор и 100% за обслужване на клиенти.Ние сме много сигурни в качеството на знак "нашия".Ако не сте доволни, моля, свържете се с нас!.Тези атрактивни надписи съчетават в себе си съвременни материали и методи на производство за получаване на красив и модерен крайния продукт.Идеален за всекидневна, кухня, баня, спалня, спални и конферентни зали.Отзад има поставка, която лесно се закача на стената.Отличен избор за подарък за вашите приятели и близки.Направете декор на дома и офиса по-елегантен.

Към свойства

Най-добри оферти в категория