.

.

FZZDP 4 бр./лот, 45x30 см, Кърпа, подложка за покривки, Моющийся подложка за Маса, маса за Хранене, диск, Поставка за чаши, Поставка за каботажните (Цвят: D)

FZZDP 4 бр./лот, 45x30 см, Кърпа, подложка за покривки, Моющийся подложка за Маса, маса за Хранене, диск, Поставка за чаши, Поставка

BGN 81.93
Налично
Налично за поръчка

Място на приложение : Ресторант западна кухня, кафе-сладкарница, звезден хотел, дом маса за хранене.Описание : настанете Се удобно, просто стил, подходящи за различни стилове на дома.Може да се използва за въвеждане на маси, масички, дървени или стъклени маси.Как почистване : с вода и подсушете на хладно място.Да Не се перат в машина, да не се излага на слънце.Форма : Правоъгълник.Място на приложение : Ресторант западна кухня, кафе-сладкарница, звезден хотел, дом маса за хранене.Описание : настанете Се удобно, просто стил, подходящи за различни стилове на дома.Може да се използва за въвеждане на маси, масички, дървени или стъклени маси.Как почистване : с вода и подсушете на хладно място.Да Не се перат в машина, да не се излага на слънце.Форма : Правоъгълник.Продукт : Салфетка, подложка за маса Материал : 70% PVC + 30% полиэфирразмер : 30*45 смВес : 90 гр/бр. В комплект включва : 4 бр. * Подложки за сервиране на масата (В комплекта не е включена друга посуда.)Забележка : 1. При ръчно измерване се допуска отклонение 1-3 виж 2. Различните монитори показват различни цветове, така че цветовете могат да се различават малко от реалните.

Към свойства

Най-добри оферти в категория